Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



Η άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία τον Ιανουάριο και η επαναβεβαίωση αυτής της κυριαρχίας τον Σεπτέμβριο όχι μόνο δεν βελτίωσε στο ελάχιστο προς το καλύτερο τις ζωές των Ελλήνων, αλλά επί της ουσίας συνέχισε την μνημονιακή πολιτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης με ακόμη πιο σκληρούς ρυθμούς.
Η Πατρίδα μας παραμένει έρμαιο στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, οι οποίοι δρουν ανενόχλητα, η συνέχιση των Μνημονίων καταστρέφει ό,τι έχει μείνει όρθιο και ένα κλίμα ζοφερό κινείται στην ατμόσφαιρα. Η τήρηση των μνημονιακών μέτρων ξεθεμελιώνει ριζικά την κοινωνία μας και διαλύει εξ ολοκλήρου την οικονομία της Χώρας μας, με την ανεξέλεγκτη φοροεπιδρομή να σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά της.
Τα άλλοτε αποκαλούμενα «τιμημένα γηρατειά» αντιμετωπίζονται ως παρίες, με ταπεινωτικές συντάξεις των 390 ευρώ και με τελικό στόχο αυτές να εξανεμισθούν πλήρως. Ταυτόχρονα, η ανεργία θεριεύει, οι Έλληνες αρχίζουν και πάλι να μεταναστεύουν στο εξωτερικό, ενώ ταυτόχρονα οι εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες που εισρέουν παράνομα στην Χώρα μας αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους-ανεύθυνους, που χειρίζονται τις τύχες του κράτους αυτού, ως εν δυνάμει αντικαταστάτες των εξ καταγωγής Ελλήνων.
Οι γιαλαντζί αντιμνημονιακοί της «πρώτη φορά αριστερά» κυβέρνησης όχι μόνο δεν τήρησαν τα όσα έλεγαν πριν ανέλθουν στον θώκο της εξουσίας, αλλά αντιθέτως έχουν μεταβληθεί στους εγγυητές της πιστής εφαρμογής του Μνημονίου, αντλώντας δύναμη από την εκλογική νομιμοποίηση.
Σ’ αυτό το διάστημα της απόλυτης προσήλωσης της κυβέρνησης στην τήρηση των μνημονιακών συμφωνιών του Ιουλίου και του Αυγούστου το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και ο πολιτικός του εκφραστής η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα εκφράσουν έμπρακτα το πνεύμα της Εθνικής και Λαϊκής Αντιπολίτευσης.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ