Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

640.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΙ «ΠΑΓΩΣΑΝ» ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ



Η αριστερή κυβέρνηση για ακόμη μια φορά δείχνει το σκληρό της πρόσωπο απέναντι στις ευαίσθητες Ελληνικές κοινωνικές ομάδες. Πιο συγκεκριμένα το υπουργείο Εργασίας δεν έχει εξασφαλίσει τα 16,7 εκατομμύρια ευρώ για την καταβολή του επιδόματος σίτισης ενώ στον αέρα βρίσκονται τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ. Αξιοσημείωτο είναι το κρυφτό που έχει στήσει το Υπουργείο Εργασίας καθώς παρατείνει συνεχώς την ημερομηνία καταβολής των επιδομάτων καθιστώντας αβέβαιο αν oι 640.000 Έλληνες δικαιούχοι θα λάβουν την οικονομική αυτήν στήριξη.
Σαν άλλος μάντης Κάλχας και εμπαίζοντας κυριολεκτικά τους ανήμπορους συμπολίτες μας, ο ο υπουργός Εργασίας «βλέπει» την πληρωμή να γίνεται στις 30 του μήνα. Προ ημερών άλλωστε, ο Γ. Κατρούγκαλος σε σχετική δήλωσή του τόνισε πως "τα οικογενειακά επιδόματα θα δοθούν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου" πράγμα το οποίο δεν έγινε.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με την υπογραφή του τρίτου μνημονίου συμφώνησε στην εκ νέου δυσβάσταχτη φορολόγηση των Ελλήνων πράγμα που σημαίνει πως το κράτος την ίδια στιγμή που δεν καταβάλλει το οικογενειακό βοήθημα που τους αντιστοιχεί την ίδια στιγμή ζητά να εισπράξει χαράτσι αίματος, με τον ΕΝΦΙΑ και την φορολόγηση των αγροτών, στο όνομα των διεθνών τοκογλύφων.
640.000 συμπολίτες μας ζουν στο καθεστώς αβεβαιότητας περιμένοντας εις μάτην την ευαισθητοποίηση της κυβέρνησης καθώς υπουργοί και υφυπουργοί ευαισθητοποιούνται μόνο για τους περισσότερους των 500.000 μεταναστών που εισέβαλαν παράνομα στην χώρα μας.
Άλλωστε στελέχη και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στις εξαγγελίες τους κάνουν λόγο για τα ευνοϊκά προνόμια που θα αποδοθούν στους λαθρομετανάστες. Μεταξύ άλλων είναι και αυτά της κάρτας σίτισης και του επιδόματος ενοικίου, καθώς όπως φαίνεται τα χρήματα αυτά περιμένουν ζεστά στις τράπεζες τους λαθρο-δικαιούχους τους, την ίδια ώρα που ο ελληνικός λαός λιμοκτονεί.