Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ: ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ - 2 ΒΙΝΤΕΟ


O Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής (μια δήλωσε που δεν έπαιξε κανάλι)
για όσα διημείφθησαν στην Ολομέλεια της Βουλής:"Όλα τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου δεν αντέχουν να ακούγονται οι αλήθειες της Χρυσής Αυγής για τα κλεμμένα λεφτά, για τα μαύρα ταμεία του ΚΚΕ, του υπουργού Σταθάκη του Σύριζα, της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων. Είναι αναγκασμένοι λοιπόν όταν μιλάει η Χρυσή Αυγή ή να μας στερούν τον λόγο ή να βγαίνουν εκτός αιθούσης".



Μετά την διακοπή από τον προεδρεύοντα του Σύριζα, Βαρεμένο, ο οποίος αποπειράθηκε να φιμώσει τον Συναγωνιστή Γ. Λαγό, o Βουλευτής Β' Πειραιώς ολοκλήρωσε την ομιλία του για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που φέρνει η συγκυβέρνηση της Αριστεράς.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι τις Αλήθειες που λέει η Χρυσή Αυγή δεν τις αντέχουν τα κόμματα του συστήματος, γι' αυτό και αποχωρούν. Όσον αφορά το νομοσχέδιο, κατήγγειλε την στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης που δεν το ψηφίζουν, αλλά στις 14 Αυγούστου στήριξαν ομόφωνα την στάση της κυβέρνησης.
Ζούμε σε μια εποχή εικονικής δημοκρατίας, καθώς η Χρυσή Αυγή ως τρίτο κόμμα δεν έχει το δικαίωμα να εκλέξει καν αντιπρόεδρο στην Βουλή. Πρόκειται για μια θέση που δικαιωματικά της ανήκει και που κανείς από τους «δημοκράτες» βουλευτές δεν δέχεται η Χρυσή Αυγή να λάβει. Η κυβέρνηση, με την επιβολή των capital controls, ελέγχει πλέον τα πάντα και αυτό δεν γίνεται για την πάταξη της φοροδιαφυγής, αλλά για την εξυπηρέτηση των αφεντικών που υπηρετούν τα κόμματα του συνταγματικού και αντισυνταγματικού τόξου.
Η Χρυσή Αυγή αποτελείται από υπερήφανους Έλληνες πολίτες που είναι διατεθειμένοι για την ιδεολογία τους να κάνουν πολλές θυσίες.