Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ ΤΗ ΔΙΑΠΛΗΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ: ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΨΥΧΑΡΗ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΑΛΑΦΟΥΖΟ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Αττικής, Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε στην Ολομέλεια για το νομοσχέδιο για τα ΜΜΕ αναφερόμενος στην διαπλοκή κομμάτων - καναλιών, αναφέροντας όλα τα ονόματα των "νταβατζήδων" της δημόσιας ζωής. Η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας παραμένει αποκλεισμένη από την ΕΡΤ (είτε με Λιάτσο, είτε με Τσακνή) και όλα τα ιδιωτικά ΜΜΕ κατά παράβαση του Συντάγματος και της αρχής της πολυφωνίας.
Η Χρυσή Αυγή θέτει τρεις όρους για να υπάρξει λύση στο πρόβληματης διαπλοκής:
α) το σχετικό νομοσχέδιο να προϋποθέτει ισότιμη προβολή των πολιτικών κομμάτων
β) το ασυμβίβαστο εργολάβου - καναλάρχη: να μην μπορεί ο Μπόμπολας να έχει κανάλι και να προβάλλει την κυβέρνηση για να παίρνει αναθέσεις-φιλέτα από το Δημόσιο.
γ) να τελειώσουν οι off-shore και να γίνουν γνωστά τα ονόματα όλων των παραγόντων των ΜΜΕ.

Η Χρυσή Αυγή έχει καταθέσει πάμπολλες καταγγελίες στο ΕΣΡ για τον παράνομο αποκλεισμό της και δεν έχει γίνει τίποτα. Γι' αυτό και ο εκπρόσωπός μας πέταξε στα υπουργικά έδρανα έναν ολόκληρο τόμο (!) από τις σχετικές παραβιάσεις του Συντάγματος επί Σύριζα.
Τέλος, αναφέρθηκε στις απάτες με τα θαλασσοδάνεια των καναλαρχών: μόνο ο Μπόμπολας και το Mega αποτίμησε την ταινιοθήκη του με 125 εκατ. ευρώ (συγκεκριμένα με 1, 1 εκατομμύρια ευρώ το κάθε επεισόδιο από τα στρουμφάκια) για να φεσώσει πάλι τον ελληνικό λαό!