Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 150 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ



Το πώς αντιλαμβάνεται η κυβέρνηση της Αριστεράς εκείνο που υποκριτικά χαρακτηρίζει ως «ανθρωπιστική κρίση», διαφαίνεται καθαρά από τις ήδη διακηρυχθείσες προθέσεις της, αναφορικά με το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων.
Με αφορμή την δήθεν απόπειρα πάταξης της φοροδιαφυγής, η κυβέρνηση Σύριζα ετοιμάζει μια άνευ προηγουμένου επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών τους οποίους θέτει ανεξαιρέτως στο στόχαστρο ως εν δυνάμει φοροφυγάδες!
Ενώ λοιπόν οι μεγαλοαπατεώνες που έχουν λαφυραγωγήσει και κατακλέψει το ελληνικό δημόσιο όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά σε πολλές περιπτώσεις εξακολουθούν να πλουτίζουν εις βάρος των Ελλήνων φορολογουμένων (βλέπε λίστα Λαγκάρντ, Λίστα Λουξεμβούργου, λίστα ακινήτων κι ούτω καθ' εξής), η τάχα «κοινωνικά ευαίσθητη» κυβέρνηση Τσίπρα απαιτεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των συμπατριωτών μας με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά επί της ουσίας, με στόχο αφενός την εξαθλίωση και αφετέρου τον απόλυτο έλεγχο όλων των Ελλήνων από τις τράπεζες και τους τοκογλύφους.
Σύμφωνα με όσα μέχρι τώρα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το υπουργείο Οικονομικών εξετάζει σχέδιο με το οποίο θα επιδιώκεται ο έλεγχος στην ανάληψη μετρητών από τις τράπεζες και επιπλέον η υποχρεωτική χρήση καρτών για τις συναλλαγές πρωτίστως δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων και ακολούθως όλων των φορολογουμένων.
Το σχέδιο εξαιρεί μόνο συνταξιούχους άνω των 75 ετών κι εκείνους που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές όπου η χρήση πλαστικού χρήματος είναι ακόμη περιορισμένη. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι η δραστική μείωση της εβδομαδιαίας ανάληψης μετρητών (σήμερα τούτη ορίζεται στα 420 ευρώ) και επιπρόσθετα η διαμόρφωση της αχρήματης κοινωνίας όπου οι συναλλαγές θα διενεργούνται μέσω πιστωτικών και χρεωστικών καρτών (πλαστικό χρήμα).
Απώτερος σκοπός της κυβέρνησης των ξενόδουλων είναι να θέσουν όλους τους Έλληνες υπό την ομηρία του τραπεζικού συστήματος καθώς οι τράπεζες θα γνωρίζουν με κάθε λεπτομέρεια καθετί που αφορά τους πελάτες τους, ενώ παράλληλα θα διαχειρίζονται τα χρήματα μισθών και συντάξεων των πολιτών, καθώς οι τελευταίοι δεν θα έχουν το δικαίωμα να διαχειριστούν κατά το δοκούν τα δικά τους χρήματα! Με απλά λόγια το Κράτος κάνει ό,τι είναι δυνατό προκειμένου το τραπεζικό σύστημα να είναι ο απόλυτος άρχων όχι μονάχα της οικονομίας αλλά του συνόλου της καθημερινής ζωής των Ελλήνων.
Για παράδειγμα, ενώ σήμερα γνωρίζουμε πως ο μισθός ενός υπαλλήλου ή η σύνταξη ενός συνταξιούχου τίθεται πρώτα στη διάθεση της τράπεζας και του Κράτους και κατόπιν στη διάθεση του κατόχου του τραπεζικού λογαριασμού, με τα νέα μέτρα ο κάτοχος του λογαριασμού πέραν των έως τώρα δεδομένων θα υποχρεώνεται σε αναγκαστική σπατάλη μέσω των καρτών, ώστε να αποφεύγει τη βαριά φορολόγηση των αποταμιεύσεων!
Καθίσταται σαφές πως η κυβέρνηση της Αριστεράς έρχεται να ολοκληρώσει την οικονομική ισοπέδωση της ελληνικής οικονομίας και κυρίως να επιβάλλει τον απόλυτο έλεγχο της ζωής των Ελλήνων φορολογουμένων, με μέτρα τα οποία δήθεν στοχεύουν στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής. Στην πραγματικότητα, αφήνουν ατιμώρητους και ασύδοτους τους μεγαλοοφειλέτες και τοποθετούν στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών και των τραπεζών όλους τους πολίτες, καταπατώντας το σύνολο σχεδόν των ατομικών τους ελευθεριών.
Όλοι οι Έλληνες, ακόμη και εκείνοι που υπήρξαν συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις, μετατρέπονται πλέον σε δούλους των τραπεζών και κατ' επέκταση των διεθνών τοκογλύφων που επιβάλλουν στο Λαό μας τον οικονομικό σκοταδισμό των αντεθνικών Μνημονίων.