Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΕΓΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Ο συναγωνιστής και βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Αντώνης Γρέγος στην τοποθέτησή του για το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο αρχικά ευχαρίστησε τους χιλιάδες Έλληνες που στήριξαν την Χρυσή Αυγή και την ανέδειξαν για ακόμη μια φορά ως την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας.
Κατά την ομιλία του κατήγγειλε την πολιτική απάτη της κυβέρνησης, η οποία με τα μέτρα που θα ψηφίσει απόψε θα εξοντώσει οικονομικά την μεσαία τάξη. Εν συνεχεία ανέλυσε τα ψέμματα του Σύριζα που εξαπατά τον Ελληνική Λαό και τον οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην ανέχεια.
Η κυβέρνηση αποδεικνύει με αυτό το πολυνομοσχέδιο ότι νοιάζεται μόνο για τους λαθρομετανάστες, αφού την στιγμή που παρέχει προνόμια στον κάθε αλλοδαπό που έρχεται παράνομα στην χώρα, παράλληλα νομοθετεί ενάντια στα συμφέροντα των Ελλήνων βάζοντας φόρους σε όλες τις κοινωνικές τάξεις.
Κλείνοντας είπε πως η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει βαθειά στην καρδιά των Ελλήνων και θα είναι δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό στις δύσκολες μέρες που έρχονται από την ανθελληνική πολιτική της μνημονιακής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.