Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

“ΤΙ ΣΤΑΘΑΚΗΣ, ΤΙ ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ... ΤΙ ΝΔ, ΤΙ ΣΥΡΙΖΑ... ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ” - ΒΙΝΤΕΟ



Ένα μικρό λάθος του Ηλία Κασιδιάρη, που αντί για το όνομα του υπουργού του Σύριζα Σταθάκη, ανέφερε το όνομα του πρώην υπουργού της ΝΔ Μιχελάκη, κατέδειξε την διαπλοκή και την διαφθορά ολόκληρου του πολιτικού συστήματος.
Αναφερόμενος στο σκάνδαλο του αδήλωτου εκατομμυρίου του συριζαίου υπουργού, ο κοινοβουλευτικός μας εκπρόσωπος ανέφερε το όνομα Μιχελάκης, αντί Σταθάκης. Αντέδρασαν άμεσα οι νεοδημοκράτες, διορθώνοντας τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τους απάντησε: "Έχετε δίκιο, ο Μιχελάκης είναι αυτός που τα έπαιρνε από Πάλλη, τον εφοπλιστή και δεν έγινε ποτέ άρση ασυλίας του".
Την στιγμή εκείνη, ολόκληρη η πτέρυγα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ξέσπασε σε γέλια και χειροκροτήματα.
Μάλιστα, επειδή είχε προηγηθεί αναφορά στην πώληση του 902 από το ΚΚΕ σε off-shore με στοιχεία... πακιστανού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τόνισε ότι σήμερα ο Μιχελάκης εργάζεται στον σταθμό "Έψιλον", που προέκυψε από την αμαρτωλή πώληση του 902.
Δηλαδή έχουμε μία διεφθαρμένη διαπλοκή που ξεκινά από το ΚΚΕ και τον 902, συνεχίζει στον Σύριζα και τον Σταθάκη και καταλήγει στη ΝΔ και τον Μιχελάκη.
Δείτε στο αποκαλυπτικό βίντεο (5:15) με ολόκληρη την ομιλία του κοινοβουλευτικού μας εκπροσώπου για το πολυνομοσχέδιο του αριστερού μνημονίου.