Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ΒΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΦΕΣΙΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕΪΚΟ!



Άνω κάτω έχει γίνει ο τηλεοπτικός σταθμός των Μπόμπολα, Ψυχάρη από την μαύρη τρύπα στα ταμεία του, ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η τρύπα των 30 εκατομμυρίων ευρώ θα επιχειρηθεί να καλυφθεί με μειώσεις στις αποδοχές των εργαζομένων, οι οποίες θα κυμαίνονται από 10 μέχρι και 20%, για τις οποίες ήδη υπήρχαν αντιδράσεις και απεργίες. Οι «κακές γλώσσες» από την άλλη, κάνουν λόγο για αντιπαράθεση μεταξύ των οικογενειών που ελέγχουν το σταθμό και συγκεκριμένα ανάμεσα στους Μπόμπολα, Ψυχάρη και Βαρδινογιάννη.
Είναι γνωστό τοις πάσι οτι τα υπερχρεωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης λειτουργούν εις βάρος της έγκυρης και αξιόπιστης πληροφόρησης της κοινής γνώμης, καθώς ελέω των οφειλών τους καθίστανται έρμαιο της εκάστοτε κυβέρνησης, μετατρεπόμενα σε όργανα προπαγάνδας συγκεκριμένων πολιτικών και οικονομικών κύκλων. Εξ ου και η διακηρυχθείσα προ των εκλογών του Ιανουαρίου πρόθεση του Σύριζα να θέσει τέρμα στο υπάρχον καθεστώς χορήγησης τηλεοπτικών αδειών, εξαγγελία όμως η οποία όπως πολλές άλλες, έμεινε στα λόγια.
Προφανώς, οι δήθεν «εξυγιαντές» της Αριστεράς τα βρήκαν σε όλα με τους καπιταλιστές των μέσων εξαπάτησης και το μάρμαρο (βλέπε μαύρες τρύπες των οικονομικών τους) θα το πληρώσει ξανά ο Ελληνικός Λαός.
Οι «εξυγιαντές» άλλωστε, ξημεροβραδιάζονται στους υπερχρεωμένους σταθμούς και δη στο «μεγάλο» κανάλι, με την ιδιοκτησία του οποίου υποτίθεται θα συγκρούονταν!