Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΝΙΓΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ - ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΩΝ



Αβέβαιο το μέλλον για τους Έλληνες: 48,7% η ανεργία στους νέους
Καθημερινά τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν με το ζήτημα του "προσφυγικού" ενώ δεν σταματούν να μας ενημερώνουν για τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες οι οποίοι χαροπαλεύουν για ένα καλύτερο μέλλον στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Την ίδια στιγμή η ελληνική νεολαία σίγουρα δεν έχει σε κάτι να ελπίζει.
Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat, άλλωστε είναι τελείως αποκαρδιωτικά καθώς καταγράφουν για τους Έλληνες νέους εώς 25 χρονών τον υψηλότερο δείκτη ανεργίας ο οποίος αγγίζει το 48,7%.



Συγκεκριμένα το ποσοστό της ανεργίας τον Ιούλιο του 2015 εκτινάχτηκε στο 48,7% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2015 όπου η ανεργία ανερχόταν στο 48,1%, γεγονός που καταδεικνύει πως η μνημονιακή πολιτική και τα επακόλουθά της έχουν ως στόχο την κοινωνική αυτοκτονία και τον παραγκωνισμό της ελληνικής νεολαίας.
Η στοχοποίηση του πιο ζωτικού κύτταρου του Ελληνικού Έθνους είναι εμφανής, ασχέτως αν η Eurostat με το δημοσίευμά της σπεύδει να καθησυχάσει πως ο δείκτης της ανεργίας ανέρχεται σε τόσο υψηλά επίπεδα λόγω των υποχρεώσεων των νέων στις σπουδές τους ή στον στρατό.
Ο κοινωνικός αυτός αποκλεισμός άλλωστε αποδεικνύεται περίτρανα εάν ανατρέξει κανείς σε παλαιότερες στατιστικές έρευνες της εταιρείας για την ανεργία με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Ιούλιο του 2006 όπου η ανεργία των νέων στην Ελλάδα ανερχόταν στο εξωφρενικό για την εποχή 24%.



Οι θλιβερές μεταπολιτευτικές πολιτικές οδήγησαν στην παύση της Εθνικής Παραγωγής ενώ την ίδια στιγμή πλημμύρισαν την χώρα με χιλιάδες λαθρομετανάστες. Η υπογραφή των μνημονίων δεν ήταν τίποτα άλλο παρά η νομιμοποίηση αυτών των επί χρόνια καρκινικών πολιτικών εις βάρος του ελληνικού λαού, εις βάρος του μέλλοντος αυτού του τόπου, της Ελληνικής Νεολαίας.