Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019

Οι πραγματικοί επαναστάτες

    Τις τελευταίες μέρες, λόγω εκλογών υποθέτω, εμφανίστηκαν σε κεντρικά σημεία της πόλης μας, κάποια όχι και τόσο κομψά αυτοκόλλητα. Αυτά είχαν ως στόχο να ειρωνευτούν τους υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, να τους προσβάλλουν και πιθανώς να τρομάξουν πιθανούς μελλοντικούς ψηφοφόρους. Αλλά, επειδή όπως λένε μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις, ας δούμε το πρώτο από αυτά τα "εμπνευσμένα" αυτοκόλλητα:
    Λοιπόν, ας το σχολιάσουμε λίγο. Βλέπουμε έναν φουσκωτό τύπο,που κρατάει μια σημαία η οποία παραπέμπει σε αυτές της χιτλερικής-ναζιστικής Γερμανίας. Στον έναν ώμο βλέπουμε έναν τατουάζ με τον κέλτικο σταυρό, ένα από τα σύμβολα των Ευρωπαίων Εθνικιστών, και ιδιαίτερα των νεολαιίστικων Εθνικιστικών Κινημάτων. Επίσης, άφησα για το τέλος το πιο εμφανές της εικόνας, ότι αντί για μυαλό ο τύπος έχει περιττώματα και μάλιστα πετάνε και μύγες από πάνω τους. Ας μείνουμε λίγο ακόμα στην εικόνα και θα περάσω σε λίγο και στη λεζάντα. Τι θέλει να μας πει λοιπόν εδώ ο ποιητής; Προφανώς ότι όλοι οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες δεν έχουν μυαλό, είναι μόνο μύες και φυσικά είναι ναζί-φασίστες. Βέβαια, το ποιός είναι φασίστας είναι συζητήσιμο. Φασίστας σήμερα δεν είναι όποιος έχει μια συγκεκριμένη πολιτική ιδεολογία και κοσμοθεώρηση, αλλά   ο αυταρχικός, ο καταπιεστικός, αυτός που δεν δέχεται καμία άλλη άποψη εκτός από την δική του και προσπαθεί να επιβάλλει τη γνώμη του στους άλλους. Ποιός είναι ο φασίστας λοιπόν; Αυτός που κάνει έναν έντιμο προεκλογικό αγώνα για τον δήμο ή αυτός που προσπαθεί με υβριστικό τρόπο να παραπλανήσει (και να τρομοκρατήσει;) τους πολίτες-ψηφοφόρους; 
  Ας περάσουμε τώρα στην λεζάντα: "ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" . Συμμορία: 1)οργανωμένη ομάδα κακοποιών, οι οποίοι για την επιτυχία των σκοπών τους χρησιμοποιούν συνήθως βίαιες μεθόδους 2)χαρακτηρισμός ομάδας ατόμων, τα οποία με ανήθικα μέσα προσπαθούν να πετύχουν άνομους σκοπούς. Όπως βλέπει κάθε νοήμων άνθρωπος τα μέλη της Χρυσής Αυγής ουδεμία σχέση έχουμε με τον παραπάνω ορισμό. Σκοπός του κινήματος μας είναι η διαφύλαξη της πατρίδας μας, του έθνους, των παραδόσεων μας, της χριστιανικής θρησκείας και της ελληνικής οικογένειας με την παραδοσιακής της μορφή. Η Χρυσή Αυγή δεν έχει καταχραστεί ούτε ένα ευρώ δημόσιου χρήματος, δεν έχει πάρει μέρος σε ύποπτες συμφωνίες και δοσοληψίες και φυσικά δεν έχει καταδικαστεί από κανένα δικαστήριο και για τίποτα( αφού δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να μας προσάψει κάποιος). Οπότε, πρόκειται ξεκάθαρα για ασυναρτησίες αναρχικών που δεν έχουν καμία βάση και θέλουν να πλήξουν την εικόνα του κινήματος μας.
  Όμως, τα υβριστικά σχόλια ακόμα και για μελλοντικούς ψηφοφόρους δεν σταματούν εδώ. Ας δούμε και ένα δεύτερο αυτοκόλλητο:
 
Πάλι το ίδιο σκίτσο που είδαμε πριν. Η λεζάντα γράφει: "Τώρα πια, όσοι ψηφίζουν Χρυσή-Ελληνική Αυγή, δεν είναι αφελείς, παρασυρμένοι,ανυποψίαστοι, αγανακτισμένοι, είναι ναζιστικά καθάρματα".  Λοιπόν, εδώ έχουμε μία ξεκάθρη περίπτωση εξύβρισης, προσβολής και προσπάθειας τρομοκράτησης του πολίτη-ψηφοφόρου. Προσπαθεί, δηλαδή, ένα τσούρμο αναρχικών να χειραγωγήσει την κοινή γνώμη. Η προσπάθεια αυτή θα ήταν απολύτως γελοία, αν δεν γινόταν ταυτόχρονα και από όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ τα οποία συκοφαντούν και καθυβρίζουν τη Χρυσή Αυγή με την πρώτη ευκαιρία, χωρίς φυσικά να υπάρχει δυνατότητα απάντησης από πλευράς του κινήματος μας.
 Συμπέρασμα, η θλιβερή αυτή προσπάθεια από αυτή την αναρχική ομάδα ενόψει των Ευρωβουλευτικών και αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν θα είχε αποτέλεσμα, αν δεν ήταν σύμφωνη με την προπαγάνδα του συστήματος που ασκείται εναντίον μας. Ήταν απολύτως ενορχηστρωμένη και συντονισμένη επίθεση. Ποιος είναι τελικά ο αντισυστημικός και ο επαναστάτης; Μερικοί άγνωστοι που κολλάνε αυτοκόλλητα σε στύλους ή η Χρυσή Αυγή που εναντίον όλων, μάχεται ανοιχτά και παραμένει όρθια; Ωστόσο,η τελική μάχη δεν έχει δοθεί ακόμα...

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
 
Υπατία