Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Straight Pride vs Gay Pride


Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθώ στοThessaloniki Pride (δηλ. το Gay Pride που γίνεται στην Θεσσαλονίκη) και σε μια αξιέπαινη πρωτοβουλία που διοργανώνεται για πρώτη φορά, το Straight Pride. Και τα δυο αυτά events θα γίνουν στις 22 Ιουνίου, Σάββατο, στην Θεσσαλονίκη. Στο Gay Pride έχω αναφερθεί και σε άλλο άρθρο, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, όπου μιλούσα για το αντίστοιχο event που γινόταν στην Αθήνα. Όπως όλοι ξέρουμε, δυστυχώς, αυτή η εκδήλωση λαμβάνει χώρα ετησίως, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Φέτος μάλιστα στην συμπρωτεύουσα θα γίνει και το
EuroPride. Δηλαδή οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο, θα έχουν την "τύχη" να δουν άτομα από όλη την Ευρώπη να παίρνουν μέρος σε αυτό το show. Σας παραθέτω  μερικέ ςεικόνες από το αντίστοιχο περσινό event. Αυτά είναι μερικά από τα νούμερα, ε άτομα ήθελα να πω, που παρέλασαν πέρυσι όλο υπερηφάνεια και διεκδίκησαν τα "δικαιώματα" των gay.
Σε τι να πρωτοαναφερθώ; Στον ιστορικό Λευκό Πύργο που εξευτελίζεται με το να είναι στο λογότυπο του Θεσσαλονίκη Pride; Στα συνθήματα πάνω στα γυμνά σώματα για την ελληνική και συγκεκριμένα την Μακεδονική ιστορία; Θα τρίζουν τα κόκαλα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και όλων των Μακεδονομάχων! Πού να φανταζόταν την κατάντια της Θεσσαλονίκης τη συγκεκριμένη μέρα! 
Και μέσα σε όλη αυτή την παρακμή, φέτος εμφανίζεται ένας φάρος ελπίδας. Το Straight Pride. Συγχαρητήρια πραγματικά στους διοργανωτές, τους "Ενωμένους Μακεδόνες".
Είναι η απάντηση που έπρεπε να έχει δοθεί προ πολλού σε αυτή την παρέλαση των παρά φύσιν ανθρωποειδών που διεξάγεται κάθε χρόνο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της κίνησης "Ενωμένοι Μακεδόνες" στο Facebook σχετικά με το event τους αναφέρουν:"Aυτή είναι η απάντησή μας στην ατζέντα της Νέας Τάξης Πραγμάτων! 1ο Θεσσαλονίκη STRAIGHT PRIDE!!! Στηρίζουμε την Ελληνική οικογένεια. Θέλουμε λύσεις για το δημογραφικό, την υπογεννητικότητα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μέση Ελληνική οικογένεια. Στηρίζουμε επίσης τις παραδόσεις, τις διαχρονικές αξίες και το κλασσικό πρότυπο της οικογένειας. Όλοι όσοι λοιπόν πιστεύουμε σε αυτές τις αξίες έχουμε ραντεβού το Σάββατο 22 Ιουνίου, ώρα 19.00μ.μ στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη! Όλοι εκεί!". 
Φυσικά,  υπήρξαν και αντιδράσεις με πρώτο και "καλύτερο" τον απερχόμενο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μπουτάρη. Έσπευσε για άλλη μία φορά να δώσει τα διαπιστευτήρια του στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην παγκοσμιοποίηση, χαρακτηρίζοντας το Straight Pride ως "ηλιθιότητα"! Και το Gay Pride τι είναι κύριε δήμαρχε, "εξυπνάδα"; Επίσης, ο εκπρόσωπος του Thessaloniki Pride δήλωσε ότι:" Η πρωτοβουλία του Straight Pride δείχνει ότι μια μερίδα συμπολιτών μας έχει παρωπίδες... Αναγνωρίζω το δικαίωμα να με μισούν, να με φοβούνται"  Δε σας μισούμε, ούτε σας φοβόμαστε,απλώς επισημαίνουμε ότι αυτή η κατάσταση δεν είναι φυσιολογική, είναι πάρα φύσιν! Είτε το αποδέχεστε είτε όχι. Λέμε ότι δεν είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε αυτές τις εικόνες κάθε χρόνο. Και επιτέλους αποφασίσαμε  να απαντήσουμε δυναμικά σε αυτή την κατάσταση. Αν και η κίνηση "Ενωμένοι Μακεδόνες" δεν ανήκει στο κίνημα της Χρυσής Αυγής, είναι ιδεολογικά όμοια με τις βασικές αξίες του κινήματος μας.
Το κίνημα της Χρυσής Αυγής, οι Χρυσαυγίτες και οι Χρυσαυγίτισσες πιστεύουμε στην παραδοσιακή ελληνική οικογένεια! Λέμε ένα μεγάλο ΌΧΙ στην παγκοσμιοποίηση και στα πρότυπα που προσπαθούν να μας περάσουν ως "φυσιολογικά" ,όπως το gay pride! Χρυσή Αυγή, να ξεβρωμισει ο τόπος! Όποιος πιστεύει στις ίδιες αξίες με εμάς, έχει την ηθική υποχρέωση να στηρίξει το κίνημα μας με την ψήφο του στις ερχόμενες εκλογές. Γιατί στηρίζουμε την παραδοσιακή ελληνική οικογένεια και όχι τη διαστρεβλωμένη εικόνα που έχουν κάποιοι περί  "οικογένειας". 

Υπατία