Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Ν. Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΩΝΗ”: ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΒΙΝΤΕΟ



Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε από τον Γ. Ρεντετάκο στην διαδικτυακή εκπομπή "Εθνικιστική Φωνή" όπου ανέλυσε το αποτέλεσμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε τον ολοκληρωτικό πόλεμο του συστήματος κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, σημειώνοντας το... παράδοξο γεγονός τα ποσοστά του κόμματος να είναι μικρότερα από αυτά που έδιναν οι δημοσκοπήσεις και τα exit poll.
Προφανώς υπήρξε οργανωμένο σχέδιο νοθείας, το οποίο θα αντιμετωπιστεί καταλλήλως στις επερχόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Στην συνέχεια σημείωσε πως το Εθνικό προσκλητήριο που απηύθυνε είχε ήδη θετική ανταπόκριση από εκλεκτούς Έλληνες.
Ξεκαθάρισε πως η διάσπαση της πατριωτικής ψήφου, είχε ως αποτέλεσμα να στείλουν στην Ευρωβουλή ακόμα έναν υποψήφιο της ΝΔ, ενώ για το "φαινόμενο Βελόπουλου" δήλωσε πως είναι συνέχεια του φαινόμενου Λεβέντη και Καμμένου και προορίζεται να είναι το δεκανίκι του νεοφιλελεύθερου Μητσοτάκη.
Τέλος, o N. Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η εναλλακτική για την Ελλάδα, είναι το μέλλον και θα αποτελέσει την Εθνική Αντιπολίτευση απέναντι στην νεοφιλελεύθερη και εθνομηδενιστική κυβέρνηση της ΝΔ.