Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Η δική μας ΕΛΛΑΔΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η δική μας ΕΛΛΑΔΑ - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου
«Θα έρθει πρώτα ένα ψευτορωμαίικο. Να μη το πιστέψετε. Θα φύγει πίσω». ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ
Και την έκοβε του οχτρού σου την ορμή της χυτής σου της φωτιάς το θάμα ̇
και στο κάστρο σου σπρωγμέν' η Ανατολή  λυσσομάναε με τη Δύση αντάμα.
Και κρατούσες των αρμάτων την πλημμύρα,
κι ορθός κι άσειστος της δύναμής σου ο κάβος ̇
λυγισμένοι ομπρός σου νά κι ο Τούρκος,
νά κι ο Φράγκος, νά κι ο Σλάβος.” ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ
Η δική μας Ελλάδα έρχεται μέσα από την Ιστορία και δεν έχει καμμία σχέση με το ψευτορωμαίικο των διαχειριστών της Ξενοκρατίας, είτε αριστερών, είτε φιλελεύθερων. Είναι η δική μας Ελλάδα μια Πατρίδα Αιώνια με χιλιάδες χρόνια Παράδοσης Ιερής και ΟΧΙ ένα μέγεθος “δημοσιονομικό”, ένα κράτος κατ’ ουσίαν αντεθνικό, το οποίο υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα των ξένων, που δεν θέλουν την Ελλάδα Ελεύθερη και γι΄ αυτό ο Αγώνας είναι πρώτα απ’ όλα Εθνικός και κατά δεύτερον λόγο πολιτικός.
Δεν μας καταλαβαίνουν οι γραικύλοι
Φυσικό, λοιπόν, το να μη μας καταλαβαίνουν οι γραικύλοι, που περιμένανε το βράδυ της 26ης Μαΐου να έχουμε τα κεφάλια σκυμμένα και να κλαίμε. Να κλαίμε γιατί; Γιατί χάσαμε μερικούς ψηφοφόρους; Η Χρυσή Αυγή αυτό νομίζετε ότι είναι; Εκλογές και ποσοστά; Όχι! Είναι η εθνική φρουρά, η φρουρά του Γένους που αντιστέκεται και πολεμά. Για μια Νέα Ελλάδα, για την Μεγάλη Ελλάδα!
Ο πόλεμος τον οποίο υποστήκαμε ήταν τρομερός. Φτάσαμε στο σημείο ο Μητσοτάκης ο Κυριάκος, που έχει σαν σύμβουλό του τον Θεοδωρικάκο, πρώην γραμματέα της ΚΝΕ, να λέει ότι εμείς συνεργαζόμαστε με την αριστερά, με τον ΣΥΡΙΖΑ. Μα μεγαλύτερο εκτροφείο κομμουνιστών από το 1974 από τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει. Αγκαλιά με τους κομμουνιστές είναι εδώ και 45 χρόνια. Αυτοί έφεραν την αριστερά στην εξουσία. Από τα εγκληματικά τους λάθη πήραν ένα κόμμα του 3% και το έκαναν κυβέρνηση. Τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τι θα φέρει ο Μητσοτάκης; Θα διώξει λένε την αριστερά. Πώς θα τους διώξει; Με υποψήφιους βουλευτές τον Θεοδωρικάκο, τον Ψαριανό και τον Τατσόπουλο, που είναι δηλωμένοι κομμουνιστές; Ή με τον Καιρίδη; Αλλά ας δούμε τι έχει ψηφίσει η ΝΔ μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, που λένε ότι εμείς συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στο θέμα το μέγα το εθνικό, της Μακεδονίας μας, το οποίο δυστυχώς, συναγωνιστές και συναγωνίστριες δεν μέτρησε σ’ αυτές τις εκλογές. Εάν μέτραγε θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι στο 15% και η Χρυσή Αυγή, που είναι η μοναδική που αγωνίστηκε χωρίς συμβιβασμό σε ανάλογα ποσοστά. Η Νέα Δημοκρατία, το έχει πει ο ίδιος ο Μητσοτάκης, δέχεται σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία. Ο υποψήφιος δήμαρχος που κατέβασαν στη Θεσσαλονίκη ο Ταχιάος, ένας εθνομηδενιστής, το είχε δηλώσει: «Δεν πήγα στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία». Το ίδιο είχε πει και ο Δένδιας, που ήταν κατά των συλλαλητηρίων. Και όλοι τους δήλωναν και δηλώνουν ευθέως με πρώτο τον Μητσοτάκη ότι θα… σεβαστούν την συμφωνία των Πρεσπών!
Αντίθετα εμείς μέσα στη Βουλή και έξω από τη Βουλή στα συλλαλητήρια που ήμασταν παρόντες, αλλά και μέσα στη Βουλή δείξαμε τι πρέπει να γίνει. Καταθέσαμε με την υπογραφή μου και σύμφωνους όλους τους βουλευτές μία επιστολή στον ΟΗΕ και σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς ότι αν ποτέ γίνουμε εξουσία, δεν θα αναγνωρίσουμε αυτή την συμφωνία.\
Έχουν το θράσος και μιλάνε οι Νεοδημοκράτες για τους λαθρομετανάστες…
Επίσης ζητήσαμε να ψηφιστεί η συμφωνία των Πρεσπών όπως προβλέπει το άρθρο 28 με αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή με 180 ψήφους. Και η ΝΔ όχι μόνο είπε όχι, αλλά ο Δένδιας ομιλώντας απέρριψε την πρότασή μας και τον χειροκρότησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί είναι οι «κομμουνιστοφάγοι» της ΝΔ που θα διώξουν την αριστερά. Η αριστερά θα φύγει μόνο με έναν τρόπο και μόνο με ένα κίνημα. Μόνο το εθνικιστικό κίνημα μπορεί να πολεμήσει.
Τέλος, την ημέρα που θα ψηφιζόταν η συμφωνία, ανέβηκα εγώ στο βήμα της Βουλής και είπα: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Χρυσή Αυγή, να παραιτηθούμε όλοι. Σύνολον 110 βουλευτές. Θα έπεφτε η κυβέρνηση και θα προκηρυσσόντουσαν εκλογές. Και είπαν ΟΧΙ! Αυτή είναι η αλήθεια.
Έχουν το θράσος και μιλάνε οι Νεοδημοκράτες για τους λαθρομετανάστες... Ποιοι τους φέρανε; Πρώτος ο Σαμαράς το ‘90 και επί των ημερών τους θεριέψανε και οι ροές των λαθρομεταναστών και από Έβρο και από τα νησιά. Για την Χρυσή Αυγή από την δεκαετία του ’90 ακόμη ο στόχος ήταν σαφής: Να δοθεί ένα τέλος στην λαθρομετανάστευση! Και παραμένουμε σταθεροί στη θέση μας. Γιατί πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να ανήκει στους Έλληνες. Τους έδωσαν ακόμη μέχρι και δικαίωμα ψήφου.
Πρέπει επίσης να σας πω να μην ξεχάσουν ποτέ οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές ότι η ΝΔ ψήφισε και το 2ο και το 3ο μνημόνιο. Την ιθαγένεια και την ψήφο στους λαθρομετανάστες, τον αντιρατσιστικό νόμο, το σύμφωνο συμβίωσης. Και πρόσφατα μάλιστα τους είδαμε να παρελαύνουν στο gay pride.
Όσοι είναι Εθνικιστές έχουν πολιτική ταυτότητα
Είναι κρίσιμες οι εκλογές της 7ης Ιουλίου. Εμείς βάζουμε έναν στόχο, να ξαναγίνουμε το 3ο κόμμα, το θέλουμε και θα δώσουμε την μάχη την πολιτική γι’ αυτό. Γι’ αυτό και θα πολεμήσουμε. Θα κάνουμε αγώνα σε ολόκληρη την χώρα, απ’ άκρη σ’ άκρη, σε δρόμους, σε πλατείες, σε πόλεις και σε χωριά. Αλλά είναι κρίσιμες επίσης γιατί θέλουν όλοι τους και έχουν λόγους σοβαρούς, που σας ανέφερα και προηγουμένως, να μας θέσουν εκτός Βουλής.
Και τι θα υπάρχει αν δεν υπάρχει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή; Ποιος θα μιλήσει “δεξιά” της ΝΔ; Ο Βελόπουλος με τις κηραλοιφές που είναι αμφίβολο και αν θα μπει; Είναι ανάγκη να υπάρχει η Χρυσή Αυγή στη Βουλή. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσοι είναι αληθινοί πατριώτες και εθνικιστές.
Πολύ περισσότερο, ο ΣΥΡΙΖΑ τέλειωσε. Η διαφορά στην τελευταία δημοσκόπηση που παρουσιάστηκε στο STAR, παρουσίασε την διαφορά στις 9 μονάδες. Γνωρίζω μέσα από την ίδια την εταιρεία των δημοσκοπήσεων ότι η διαφορά ήταν 13 μονάδες. Και την μείωσαν επίτηδες για να λεηλατήσουν ψήφους δεξιών και εθνικιστών και πατριωτών. Είπαν ότι είναι μικρότερη η διαφορά. Η διαφορά είναι χαώδης, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξοφλήσει. Το επιχείρημα λοιπόν για να φύγει η αριστερά δεν στέκει. Όσοι είναι εθνικιστές και πατριώτες έχουν πολιτική ταυτότητα. Και η ταυτότητα αυτή γράφει «Χρυσή  Αυγή».
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

ΠΗΓΗ