Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019

Κατάπτυστο ανθελληνικό πανό στο Thessaloniki Pride, στο οποίο συμμετείχε και η Νέα Δημοκρατία, ζητούσε «να πεθάνει η Ελλάδα»!


Σκηνές κατάπτυστου ανθελληνισμού συνέβησαν το Σάββατο το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια του λεγόμενου «Thessaloniki Pride», δηλαδή της καθιερωμένης «παρέλασης ομοφυλόφιλης υπερηφάνειας». Συγκεκριμένα, αναρτήθηκε πανό το οποίο έγραφε τα εξής απαράδεκτα: «Στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο η πατρίς, η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς»!
Τα άτομα που κρατούν το πανό αυτό φαίνονται ξεκάθαρα και το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Με δεδομένο ότι το συγκεκριμένο πανό έχει σαφές ακραίο ρατσιστικό περιεχόμενο τόσο εναντίον της Ελλάδας, για την οποία ζητεί «να πεθάνει» και να σταλεί «στο διάολο» όσο και εναντίον του θεσμού της οικογένειας, αναρωτιόμαστε τι προτίθεται να κάνει ο εισαγγελέας κατά του ρατσισμού, καθώς η ανάρτηση του πανό είναι ξεκάθαρη και δεν δέχεται παρερμηνείες.
Θα πράξει τα δέοντα ή κινείται για διώξεις μόνο όταν του το υποδεικνύουν οι διάφοροι επαγγελματίες «αντιρατσιστές», οι οποίοι ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ δεν πρόκειται να ενοχληθούν καθόλου από το απίστευτο ανθελληνικό μίσος που εκπέμπει το περιεχόμενο του πανιού αυτού; Για μια ακόμη φορά, αποδεικνύεται ότι ο μόνος υπαρκτός ρατσισμός στην Χώρα είναι αυτός εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων.
Και βεβαίως, όπως αναφέρεται και στον τίτλο η «πατριωτική» ΝΔ έδωσε το παρών σ’ αυτή την εκδήλωση, δείχνοντας τον πραγματικό χαρακτήρα της. Καμία ψήφος Έλληνα Πατριώτη χαμένη στους πατριδοκάπηλους της ΝΔ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ