Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ακόμα μία παράνομη στάση εργασίας από την ΠΟΣΠΕΡΤ για την φίμωση της Χρυσής Αυγής



Το...έργο που είδαμε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές από την ΕΡΤ, επαναλαμβάνεται και τώρα. Στην χώρα που έχουν ξεχαρβαλωθεί τα πάντα και έχει καταστρατηγηθεί κάθε έννοια νομιμότητας οι κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές της ΕΡΤ συνεχίζουν να παρανομούν κατά της Χρυσής Αυγής.
  1. Έτσι με ανακοίνωση που εξέδωσαν πριν από λίγο η ΠΟΣΠΕΡΤ ενημερώνει πως προχωρά σήμερα σε δίωρη στάση εργασίας από τις 19:00 ως τις 21:00 για να μην μεταδοθεί η προεκλογική ομιλία του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου όπως ορίζει η προεκλογική ΚΥΑ.

Συγκεκριμένα η ΠΟΣΠΕΡΤ με τις υπογραφές Καλφαγιάννη και Κούνη αναφέρει: "Κανένα μικρόφωνο της ΕΡΤ στο μισάνθρωπο και ρατσιστικό κήρυγμα των νεοναζί υποδίκων της Χρυσής Αυγής. ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/6/2019 ΑΠΟ 19:00 ΕΩΣ 21:00. Η ΠΟΣΠΕΡΤ ομόφωνα αποφάσισε την προκήρυξη στάσης εργασίας σήμερα Παρασκευή  28/06/2019 από τις 19:00 έως τις 21:00, προκειμένου να μην μεταδοθεί  η  προεκλογική ομιλία του αρχηγού της Χ.Α.... Γιατί για μας ο σεβασμός στη Δημοκρατία και το κοινοβούλιο δεν είναι ούτε προσχηματικός ούτε περιστασιακός. Η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, κάναμε και συνεχίζουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, θεματοφύλακες κι εμείς του δημοκρατικού πολιτεύματος".
Η Χρυσή Αυγή θα προβεί για μια ακόμη φορά σε όλες τις δέουσες νομικές καταγγελίες, αναμένοντας από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να προχωρήσουν στις επιβεβλημένες ενέργειες.
Επισημαίνουμε πως την ίδια ώρα υπάρχουν ακόμη κάποια τελειωμένα παπαγαλάκια της ΝΔ που μιλάνε για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - Χρυσής Αυγής... Ωραία "συνεργασία" με το κράτος και το παρακράτος της αριστεράς να εντείνει τον βρώμικο πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής.
Τέλος, αυτή η καινούρια φίμωση είναι και η καλύτερη απάντηση σε κάποιους πληρωμένους κονδυλοφόρους που παριστάνουν τους πατριώτες και αναρωτιούνται γιατί η ΕΡΤ δεν προβάλει την Χρυσή Αυγή. Ξεφτιλίζονται εντελώς.