Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Η μετριοπαθής "πατριωτική" ΝΔ!

Στο παρόν άρθρο θα αναφερθώ στη ΝΔ και στον "πατριωτισμό" της. Θα ήθελα εδώ να παραθέσω δύο ρητά και τα συμπεράσματα δικά σας. "Η νίκη θα είναι δική μας, αν βασιλεύση εις την ακαρδίαν μας μόνο το αίσθημα το ελληνικό. Ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης" -Ιωάννης Καποδίστριας.
"Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των παλιανθρώπων"-Σάμουελ Τζόνσον, Άγγλος συγγραφέας. 
Ας επανέλθουμε στο θέμα μας και ας δούμε μερικές δηλώσεις του "πατριώτη" Μητσοτάκη. Πρώτον, για τη συμφωνία των Πρεσπών σε συνέντευξη του στη Γερμανική εφημερίδα  "Süddeutsche Zeitung" είπε ο Μητσοτάκης:"οφείλω να τη σεβαστώ ως εθνική δέσμευση της Ελλάδας". Επίσης, είπε σε  ομιλία του στη Σχολή Διεθνών Σχέσεων Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους: "η Ελλάδα θα πρέπει να τη σεβαστεί( την Συμφωνία των Πρεσπών)". Ο Γιούνκερ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για την Συμφωνία και την εφαρμογή της και ότι οι εθνικές εκλογές και ενδεχόμενη αλλαγή κυβέρνησης δε θα την επηρεάσει. Ε βέβαια, αφού ο Μητσοτάκης δήλωσε ότι θα την "σεβαστεί"! Δήλωσε δηλαδή την υποταγή του στα ξένα συμφέροντα και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στους ευρωπαίους. Γιατί να ανησυχεί ο Γιούνκερ λοιπόν; Μόνο ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε στείλει επιστολή στους Διεθνείς φορείς, όπως Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ΝΑΤΟ, ΟΗΕ,Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο κ.α., στην οποία δήλωνε: "εάν μετά την διενέργεια εθνικών εκλογών στην χώρα το εκλογικό σώμα εκλέξει κυβέρνηση υπό την Χρυσή Αυγή, η κυβέρνηση αυτή, ούτε θα αποδεχθεί αλλά ούτε και θα δεσμεύεται από την συμφωνία για το Σκοπιανό". Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να την δείτε εδώ
Μόνο ο Αρχηγός τη Χρυσής Αυγής δεσμεύτηκε να ακυρώσει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών! Ποιος είναι λοιπόν ο πατριώτης; Ο Μητσοτάκης ή ο Μιχαλολιάκος;  Χρυσή Αυγή, η μόνη εθνική επιλογή!
Ας δούμε και τις "πατριωτικές" απόψεις του Μητσοτάκη για το "προσφυγικό". Σε ομιλία του στη ΔΕΘ το 2016 είπε: "Στο ζήτημα του προσφυγικού θα δοκιμαστεί η ίδια η έννοια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν επιτρέπεται -και δεν επιτρέπεται κυρίως εμείς, τα μεγάλα κεντροδεξιά κόμματα, που απαρτίζουμε την οικογένεια του ΕΛΚ- να επιτρέψουμε στις φωνές της ξενοφοβίας και του λαϊκισμού να κυριαρχήσουν στον δημόσιο διάλογο, γύρω από αυτό το θέμα. Είναι απόλυτη υποχρέωση της ΕΕ να κινηθεί με ταχύτητα στην εφαρμογή των συμφωνηθέντων." Δηλαδή πλήρης ευθυγράμμιση με
ξένα συμφέροντα, όπως π.χ. ο Τζωρτζ Σόρος. Συνεχίζοντας, βλέπουμε τον Δεκέμβριο του 2018, τον Μητσοτάκη να περπατάει στην Αθήνα μαζί με την ΜΚΟ "Praksis"! Όλοι γνωρίζουμε τον σκοτεινό ρόλο που παίζουν οι ΜΚΟ στο θέμα της παράνομης εισόδου στη χώρα μας και ότι χρηματοδοτούνται από ξένα συμφέροντα. Σχετικό ρεπορτάζ για τον ρόλο της συγκεκριμενης οργάνωςης μπορείτε να βρείτε εδώ. Επίσης, όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο μου, ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την Σάμο και φυσικά το hotspot και δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί και να είναι διαχυτικός με τους "πρόσφυγες".  Ορίστε ο "πατριώτης" ,λοιπόν, Μητσοτάκης! Ο νοών, νοείτο. 
Ας πάμε τώρα στην οικονομική πολιτική της ΝΔ. Ψήφισαν το 1ο, το 2ο (οι περισσότεροι τουλάχιστον) και το 3ο μνημόνιο. Υποστήριξαν δηλαδή την εθνοκτόνα πολιτκή του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ! Ωραία αξιωματική αντιπολίτευση! Κύριοι της ΝΔ είστε το ίδιο υπεύθυνοι με το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ για την εξαθλίωση του ελληνικού λαού από τα μνημόνια και τα σκληρά μέτρα, τα οποία τελικά ήταν υπερβολικά όπως παραδέχτηκαν και ξένοι! Η Χρυσή Αυγή ήταν απέναντι σε όλο το "δημοκρατικό" τόξο! Ψήφισε ΟΧΙ στην υποδούλωση της Ελλάδας στους ξένους, στο ΔΝΤ! Ψήφισε ΟΧΙ στα αντεθνικά μέτρα των μνημονιων! ΟΧΙ στην εκχώρηση της εξουσίας της χώρας μας σε ξένους! Πάντα θα βρίσκουν απέναντι τους την Χρυσή Αυγή όταν θίγονται τα συμφέροντα των Ελλήνων!
  Συνεχίζουμε με το τζαμί στον Βοτανικό. Υπέρ της ανέγερσης Ισλαμικού Τεμένους στον Βοτανικό, στην Αθήνα, ψήφισαν και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ! Ποιος τους έδωσε αυτό το δικαίωμα; Δεν θα έπρεπε για έναν τέτοιο εθνικό θέμα να γίνει δημοψίφισμα; Τους Έλληνες πολίτες μας ρώτησαν; Η Χρυσή Αυγή ψήφισε ΟΧΙ! Ένα ηχηρό ΟΧΙ στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας! Χρυσή Αυγή, για να παραμείνει η Ελλάδα μας, ελληνικη! Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Πατρίδας, χριστιανική!
 Και μιας και πριν από μια εβδομάδα ήταν το Gay Shame, ε το Gay Pride ήθελα να πω στην Αθήνα, ας δούμε τις θέσεις της ΝΔ και των στελεχών της επί του θέματος. Η ΝΔ έστειλε αντιπροσωπεία της σε αυτό το επαίσχυντο θέαμα, στις 8 Ιουνίου στην Αθήνα, φέτος, όπως και πέρυσι φυσικά. Μάλιστα πέρυσι η ΝΔ δήλωσε "παρούσα" σε αυτό το show. Όπως επίσης και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στείλει αντιπροσωπεία, βεβαίως. Ποιά η διαφορά μεταξύ των δύο λοιπόν; Μόνο η Χρυσή Αυγή ήταν ενάντια σε όλο αυτό το πανυγήρι! Μόνο η Χρυσή Αυγή λέει ότι δεν είναι φυσιολογικά όλα αυτά!
Επίσης, η ΝΔ είχε ψηφίσει υπέρ της υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια! Αν είναι δυνατόν! Φανταστείτε ας πούμε δύο τρανς να υιοθετούν ένα παιδί! Τι πρότυπα θα έχει αυτό το παιδί; Ποιόν θα λέει πατέρα και μητέρα;   Ή μήπως να τους λέμε "γονέας 1" και "γονέας 2" όπως είχε προτείνει ο Μακρόν στη Γαλλία; Είμαστε σοβαροί τώρα; Θέλουν να περάσουν ως φυσιολογική μια κατάσταση παθογένειας! Η Χρυσή Αυγή καταψήφισε το συγκεκριμένο νομοσχέδιο! ΟΧΙ στη νοσηρή αντίληψη που έχουν κάποιοι περί οικογένειας! Η Χρυσή Αυγή σητρίζει την παραδοσιακή μορφή της ελληνικής οικογένειας, δηλαδή πατέρας, μητέρα και παιδί/παιδιά!
 Συμπέρασμα, η ΝΔ δεν είναι "πατριωτική" όπως υποστηρίζει! Είναι πατριδοκάπηλη! Έλληνες Εθνικιστές μην τους πιστεύετε. Ούτε μία ψήφος χαμένη! Ούτε μία ψήφος στη  ΝΔ! Πώς τολμούν να λερώνουν την λέξη πατριωτισμός βάζοντας την στο στόμα τους; Μετά από τόσα αντεθνικά μέτρα! Αυτό λέγεται θράσος! Αν θέλετε όλα αυτά να αλλάξουν, αν θέλετε μια πραγματικά πατριωτική φωνή μέσα στο κοινοβούλιο, ξερετε τι πρέπει να κάνετε! Ψηφίστε Χρυσή Αυγή! Δυναμώστε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών για να διεκδηκήσουμε όλοι μαζί την εθνική μας υπερηφάνεια! Χρυσή Αυγή, για να μην μας εξουσιάζουν οι ξένοι! 
Υπατία