Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Βροχή τα fake news κατά της Χρυσής Αυγής: Το “Παρόν” ισχυρίζεται ότι ψηφίσαμε υπέρ της απλής αναλογικής!



Απουσία επιχειρημάτων, το σαθρό πολιτικό κατεστημένο που επί δεκαετίες πίνει το αίμα του Ελληνικού Λαού και ξεπουλάει την Πατρίδα, επιστρατεύει ξεδιάντροπα ψεύδη προκειμένου να συντηρήσει τα παραμύθια του.   
Ένα από αυτά τα μεγάλα παραμύθια είναι η δήθεν «συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τον Σύριζα», την οποία έχουν κατασκευάσει τα τρωκτικά της ΝΔ στα υπόγεια της Πειραιώς και φροντίζουν να την τροφοδοτούν με ψεύδη τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στην συγκεκριμένη ανθελληνική παράταξη που έχει καταληστεύσει τον τόπο και χρωστάει σε όποιον μιλάει ελληνικά.
Για να αντιληφθείτε το πώς δημιουργούνται και συντηρούνται τα συγκεκριμένα παραμύθια, σας παραθέτουμε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Παρόν», όπου ο/η αρθογράφος «φυσικότατα» ξεφουρνίζει το παραμύθι ότι η Χρυσή Αυγή είχε δήθεν ψηφίσει υπέρ της απλής αναλογικής, με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει στον αναγνώστη τον επιθυμητό, από τα τρωκτικά της ΝΔ, συνειρμό ότι «να, η Χρυσή Αυγή συνεργάστηκε με τον Σύριζα».

Μόνο που σε εκείνη την συνεδρίαση της Βουλής για τον εκλογικό νόμο, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είχε ξεκαθαρίσει «πως η Χρυσή Αυγή δεν συμμετέχει στα "ανατολίτικα παζάρια" της κυβέρνησης και δεν γίνεται ουρά κανενός» και ακολούθως η Χρυσή Αυγή απείχε της ψηφοφορίας.
Αυτά τα ολίγα για να αντιληφθείτε πως όχι μόνο εκστομίζουν ψεύδη εναντίον της Χρυσής Αυγής, αλλά ακόμα και τα πιο ευτελή των ψεμμάτων, που μπορεί να τα σκορπίσει μία περιήγηση στο διαδίκτυο, όπου δεκάδες – εκατοντάδες άρθρων σημειώνουν την προαναφερθείσα αποχώρηση της Χρυσής Αυγής από την ψηφοφορία για τον εκλογικό νόμο.