Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Το παρελθόν ενός "πατριώτη"(λέμε τώρα)!

  "Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό", Αβραάμ Λίνκλον. Αποφάσισα να αρχίσω το παρόν κείμενο με ένα γνωμικό το οποίο πιστεύω ακράδαντα ότι ισχύει και θα έλεγα ότι είναι επίκαιρο, ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό,λόγω εκλογών. Κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό. Νομίζουν ότι είμαστε αφελείς και ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Όπως είπε και ο Αβράαμ Λίνκολν δεν μπορεί κάποιος να τους ξεγελάει όλους συνέχεια. Θα ήθελα να φέρω ως παράδειγμα έναν επίδοξο "εθνοσωτήρα" που έκανε την εμφάνιση τους πριν τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου. Αναφέρομαι, φυσικά, στον Βελόπουλο και το μόρφωμα του, την "Ελληνική Λύση". Τα στοιχεία που παραθέτω παρακάτω αντλήθηκαν από τον Αθηναϊκό Τύπο.
Ας δούμε λοιπόν, ποιος είναι αυτός ο "πατριώτης" που εμφανίστηκε τελευταία ως επίδοξος Ευρωβουλευτής και τώρα ως επίδοξος βουλευτής. Θα φανταζόταν κανείς ότι ,με βάση τις "πατριωτικές" του απόψεις, θα ανήκε από μικρός στους κόλπους αυτού του χώρου, της επονομαζόμενης σήμερα ακροδεξιάς. Κι όμως, ο ίδιος ομολόγησε ότι ήταν μέλος της νεολαίας και αφισοκολλητής του ΠΑΣΟΚ! Δηλαδή, γαλουχήθηκε με τις ιδέες του σοσιαλισμού, σε ένα κεντροαριστερό κόμμα.  
Παρόλα αυτά, προσχωρεί αργότερα στο ΛΑΟΣ από το 2004 και καταφέρνει να εκλεγεί βουλευτής την περίοδο 2007-2012. Ως βουλευτής, λοιπόν, ψήφισε το 1ο μνημόνιο! Αυτό είναι το βουλευτικό του "έργο".  Συμφώνησε να εκχωρηθεί η εξουσία σε ξένους δανειστές προκειμένου να "σωθεί" η χώρα! Το 1ο μνημόνιο, την αρχή των βασάνων και της εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη! Κι ύστερα τολμάει να λέει ότι ενδιαφέρεται για τους Έλληνες!
Ας γυρίσουμε τον χρόνο πίσω στο 2012. Τότε σε διάφορα sites και εφημερίδες φιγουράριζε το όνομα του Βελόπουλου. Πρώτον, είχε προτείνει ως αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, τον Μάρκο Καραμπέρη, τοκογλύφο, όπως αποδείχθηκε αργότερα  από έρευνα της ΕΛΑΣ και είχε πει συγκεκριμένα ο Βελόπουλος για τον Καραμπέρη :"Καθαρά χέρια, Καθαρές ιδέες, Καθαρές λύσεις". Αν είναι δυνατόν!Και σαν να μην έφτανε αυτό, αποκαλύπτεται και  σχέση του με δεύτερο τοκογλύφο, τον Δημήτρη Λαμπάκη,τον αρχηγό δηλαδή κατά την ΕΛΑΣ της μίας από τις τέσσερις διασυνδεόμενες εγκληματικές οργανώσεις, στην υπόθεση "Μαφία της Θεσσαλονίκης". Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Επίσης, εκείνες τις μέρες κυκλοφόρησε και ένα δημοσίευμα το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ, και δείχνει τον Βελόπουλο, αγκαλιά με τρίτο μέλος του ίδιου κυκλώματος, τον Λογοθέτη Δημήτρη.Αυτά όλα αποκαλύπτονται τον Ιανουάριο του 2012. Τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, ο Αιμίλιος Λιάτσος, εκδότης τότε της εφημερίδας "Παρασκευή και 13" βγάζει στο φως ότι ο Βελόπουλος έβγαλε 400.000 ευρώ σε τράπεζα του εξωτερικού, εν μέσω οικονομικής κρίσης και όταν μάλιστα είχε δηλώσει εκείνη την χρονιά "πόθεν έσχες" 100.000 ευρώ! Πού βρήκε τα λεφτά είναι ένα εύλογο ερώτημα; Γιατί τα έβγαλε στο εξωτερικό όταν η οικονομία της Ελλάδας κυριολεκτικά κατέρεε είναι ένα δεύτερο ερώτημα; Νοιάζεται λοιπόν για την πατρίδα του και την οικονομία της ένας πολιτικός που κάνει μια τέτοια κίνηση; Εσείς τι λέτε; "Αξιοσέβαστο" μέλος ,λοιπόν, της κοινωνίας ο Βελόπουλος! Αμέμπτου "ηθικής" που δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα!(ή  μήπως μπορεί;)
Θα ήταν παράλειψη μου να μην αναφέρω τις κηραλοιφές, τα φάρμακα για την τριχόπτωση,  φάρμακα για τα αρθριτικά και φυσικά τις "χειρόγραφες" επιστολές του Ιησού που πουλούσε ο Βελόπουλος! Ποιός νοήμων άνθρωπος θα πίστευε ότι υπάρχουν χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και πόσο μάλλον ότι τις έχει στην κατοχή του ο Βελόπουλος και τις πουλάει μέσω τηλεμάρκετινκ! Αν όντως είχε τέτοιες αυθεντικές επιστολές θα τις πουλούσε σε κανέναν συλλέκτη για μυθικό ποσό,λογικά! Δε σέβεται λοιπόν ούτε ιερό ούτε όσιο και υποτιμά και την νοημοσύνη μας! Φυσικά η εκκλησία δεν τον στηρίζει, μπορείτε να βρείτε άρθρο εκκλησιαστικού blog που το επιβεβαιώνει αυτό, εδώ.  Οποιοσδήποτε πιστός Χριστιανός θα έπρεπε επομένως να του γυρίσει την πλάτη! Όπως βέβαια και στον άθεο Τσίπρα, ιδιαίτερα μετά την κατάργηση με νόμο της βλασφημίας και της περιύβρισης νεκρών. Δηλαδή αν κάποιος βλασφημίσει εναντίον της θρησκείας μας, δεν θα τιμωρείται από τον νόμο! Εξαιτίας του Τσίπρα! Μόνο η Χρυσή Αυγή στηρίζει την ορθοδοξία! Βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας! Ο Μητσοτάκης ,από την άλλη, ψήφισε υπέρ της ανέγερσης τζαμιού στον Βοτανικό! Τους κατοίκους της περιοχής τους ρώτησε; Όλους εμάς τους Έλληνες μας ρώτησε; Για τους μουσουλμάνους και τα "δικαιώματα" τους είναι πρώτος! Τι έχει κάνει για τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς; Πότε ήταν η τελευταία φορά που υπερασπίστηκε την πίστη μας; Μόνο η Χρυσή Αυγή πολεμάει για την ορθοδοξία μας! 
Κλείνοντας, για να ξαναγυρίσουμε στο θέμα μας, αναρωτιέμαι ποιοι είναι όλοι αυτοί που ψήφισαν τον Βελόπουλο και με τι κριτήρια. Να μην νομίζει όμως ότι ξεχνάμε το παρελθόν του. Μας πλασάρεται ως "σωτήρας" της Ελλάδας και "πατριώτης" από όλα τα συστημικά ΜΜΕ. Ποιόν νομίζει ότι μπορεί να κοροιδέψει; Σίγουρα όχι τους Έλληνες εθνικιστές! Μην τον πιστεύετε! Μόνο η Χρυσή Αυγή έχει το σθένος να αντιταχθεί στο σύστημα! Μόνο η Χρυσή Αυγή τόσα χρόνια είναι και θα είναι σταθερή στις θέσεις της! Πρώτα οι Έλληνες! Πρώτα η Ορθοδοξία! Πρώτα η ελληνική οικογένεια! Χρυσή Αυγή, η μόνη πραγματική πατριωτική φωνή! Χρυσή Αυγή, η μόνη Εθνική επιλογή! 

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΖΗΤΩ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ! 
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΥΠΑΤΙΑ