Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Tweet Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για τους προεκλογικούς εκβιασμούς της ΝΔ: Δεν θα περάσουν!


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος απάντησε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter στις βρώμικες μεθοδεύσεις της ΝΔ για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
Τις τελευταίες μέρες η παράταξη της ΝΔ με παλαιοκομματικές μεθόδους επιχειρεί να εκβιάσει το εκλογικό σώμα. Με εντολή από την Πειραιώς οι κομματάρχες της Νέας Δημοκρατίας από την μια υπόσχονται διορισμούς και από την άλλη απειλούν τους ψηφοφόρους να μην ψηφίσουν την Χρυσή Αυγή.
Ο ίδιος ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης μάλιστα έχει αναγορεύσει ως κεντρικό προεκλογικό σύνθημα και το επαναλαμβάνει συνεχώς να πέσουν τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Τους ενημερώνουμε πως όπως και με τις παράνομες διώξεις, έτσι και τώρα τα σχέδια τους δεν θα περάσουν!
Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες ψηφίζουν Χρυσή Αυγή για να παραμείνει η Πατρίδα μας Ελληνική!
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος σχολίασε στο Twitter: "Το επανέλαβε ο Μητσοτάκης: Ευτύχημα για την Δημοκρατία να πέσει η Χρυσή Αυγή.Του απαντώ: Δυστύχημα για την Δημοκρατία ο προεκλογικός αγώνας που κάνει με εκβιασμούς, υποσχέσεις για διορισμούς και απειλές σε ψηφοφόρους. Ας γνωρίζει πως το σχέδιο του δεν θα περάσει!