Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ: ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΥΦΕΣΗΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΥΦΕΣΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής σχετικά με τον προϋπολογισμό που έφερε προς ψήφιση η κυβέρνηση. Αρχικά, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στους Έλληνες ακρίτες που "φυλάττουν Θερμοπύλες" απέναντι σε όσους επιβουλεύονται την ανεξαρτησία της Πατρίδας μας.
Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό της κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ, τον χαρακτήρισε εικονικό δίχως καμία σχέση με την πραγματικότητα
. Σημείωσε πως ο Ελληνικός Λαός ξυπνά και αντιλαμβάνεται τα εναλλασσόμενα "θα". Αυτά που έλεγαν οι νεοδημοκράτες όταν ήταν στην εξουσία, τα λένε τώρα οι συριζαίοι!
Ο Συναγωνιστής Παναγιώταρος υπογράμμισε την ανεργία και την φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, την ίδια ώρα που οι ελληνικές επιχειρήσεις κλείνουν και μετακομίζουν στο εξωτερικό για να γλυτώσουν από την φορολογία. Επεσήμανε πως το σημαντικότερο ζήτημα για την Ελλάδα είναι το δημογραφικό, ενώ οι νέοι της Πατρίδας μας, τα καλύτερα μυαλά μεταναστεύουν μαζικά.
Μπροστά μας βρίσκεται ένα 4ο Μνημόνιο, την ίδια ώρα που το ποσοστό των Ελλήνων που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας αγγίζει το 40%, ενώ εξαϋλώνονται τα επιδόματα ανέργων και πολυτέκνων. Η Ελληνική κοινωνία έχει εξαντλήσει προ πολλού την φοροδοτική της ικανότητα, την ίδια ώρα που γίνονται αυξήσεις παντού και περικοπές στην Υγεία και την Εθνική Άμυνα.
Συνοπτικά, πρόκειται για έναν υφεσιακό και φοροκεντρικό προϋπολογισμό, ενώ κατέληξε την ομιλία του παρουσιάζοντας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για την ανάκαμψη της εθνικής οικονομίας.