Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ «ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ «ΠΑΓΩΝΟΥΝ» ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ - Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ



Επαναλαμβάνεται το σκηνικό της ψευδεπίγραφης «σύγκρουσης» που στήνει η καταρρέουσα συγκυβέρνηση Σύριζα – Ανελ, η οποία βλέπει τα ποσοστά της να καταποντίζονται.
Το όλο σκηνικό θυμίζει τις ημέρες πριν το δημοψήφισμα, όταν ο Τσίπρας βαρούσε τα «νταούλια» και εν τέλει κατέληξε να υπογράφει το τρίτο αριστερό μνημόνιο με χέρια και με πόδια, προδίδοντας το ηχηρό «ΟΧΙ» του Ελληνικού Λαού και μετατρέποντάς το σε ένα επαίσχυντο «ΝΑΙ».

Τώρα, δήθεν οι «δανειστές» προχωράνε σε αναστολή των συμφωνημένων μέτρων για το ελληνικό χρέος και ο Τσίπρας μεταβαίνει στις Βρυξέλλες επιζητώντας «πολιτική λύση». Παράλληλα το νομοσχέδιο με τις εξαγγελίες Τσίπρα έρχεται στη Βουλή και η ίδια η κυβέρνηση ζητάει ονομαστική ψηφοφορία για να εκθέσει την ψευτοδεξιά «αντιπολίτευση».
Πρόκειται για ένα καθαρά ψεύτικο σκηνικό που έχει ως στόχο του τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, στον δρόμο για την υπερψήφιση του τετάρτου μνημονίου. Το μόνο διακύβευμα αυτή τη στιγμή για τα κόμματα του λεγόμενου «δημοκρατικού τόξου» είναι το ποιος θα υπογράψει αυτό το μνημόνιο.