Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ



Π. Ηλιόπουλος: «Είστε υπεύθυνοι για την ισλαμική τρομοκρατία στην Ευρώπη»
Προ των ευθυνών τους έφερε ο συναγωνιστής βουλευτής Μαγνησίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος το κυβερνητικό μόρφωμα αλλά και σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο μέσω δριμείας κριτικής που άσκησε στην ομιλία του κατά τη συζήτηση του «εθνικού χωροταξικού σχεδιασμού».
Συγκεκριμένα ανεφέρθη στην κατάπτυστη δήλωση του Π. Καμμένου προ ολίγων μηνών, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησε ότι «θα γεμίσει την Ευρώπη με τζιχαντιστές», μη αντιλαμβανόμενος προφανώς την βαρύτητα των λεγομένων του, τη στιγμή που η Ευρώπη υφίσταται ένα συνεχές κύμα ισλαμικής βίας, τυφλών χτυπημάτων και λουτρών αίματος, με αποκορύφωμα την θανάσιμη τρομοκρατική επίθεση εχθές στο Βερολίνο.
Επιπροσθέτως, κατέδειξε τις τεράστιες ευθύνες της ΝΔ και Σύριζα όσον αφορά τη διαχείριση του ζητήματος και συγκεκριμένα τη μεταχείριση του αφγανού εγκληματία, ο οποίος δολοφόνησε πριν μερικές μέρες νεαρή κοπέλα στη Γερμανία. Άλλωστε, όπως υπογράμμισε «από κοινού τα από-κόμματα αυτά προάγουν εξοφθάλμως τον αφελληνισμό, ψηφίζουν από κοινού την ανέγερση ισλαμικού τεμένους και προωθούν την μαζική εγκατάσταση αλλογενών στην Ελλάδα.»
Εις ό,τι αφορά τη δολοφονία του Ρώσου πρέσβη στην Άγκυρα, ο συναγωνιστής ανέφερε την ανακοίνωση του Κινήματός μας, η οποία συμπυκνώνεται στην επικινδυνότητα του παρακράτους του Ερντογάν, το οποίο υποσκάπτει τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο, ενέργειες που αποβαίνουν εις βάρος βεβαίως των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων.