Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ: ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS -ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»



Επί 19 ολόκληρα χρόνια, το πολιτικό κατεστημένο έχει χρησιμοποιήσει κάθε είδους άνομη και ανήθικη μεθόδευση για να συγκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο της Siemens. Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αυτή αγγίζει από τη ΝΔ και συγκεκριμένα την οικογένεια Μητσοτάκη, μέχρι το ΚΚ€ και τον Σύριζα που μετείχαν τότε στην συγκυβέρνηση της αμαρτίας, ενώ αμέτοχο δεν έμεινε το Πασόκ, που αργότερα εισέπραττε εκατομμύρια από την συγκεκριμένη γερμανική εταιρεία.
Σήμερα, λοιπόν, ύστερα από μεθοδεύσεις 19 χρόνων, το αρμόδιο δικαστήριο πήρε μία απόφαση που σύμφωνα με τα δικαστικά ρεπορτάζ είχε καταστεί μονόδρομος από τις μεθοδεύσεις, αναβάλλοντας επ’ αόριστον τη δίκη, προκειμένου να μεταφραστεί στα γερμανικά το βούλευμα παραπομπής των κατηγορουμένων, αφού ανάμεσα στους κατηγορούμενους υπάρχουν και γερμανοί.
19 χρόνια δεν «κατάφερε» το ανθελληνικό κράτος της ρεμούλας να μεταφράσει το βούλευμα στα γερμανικά. Αν υπήρχε ανάλογη δικονομική απαίτηση να μεταφραστεί το βούλευμα – παρωδία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής στα... κογκολέζικα θα το είχαν κάνει σε μία και μόνο νύχτα.
Λογικό, οι πολιτικάντηδες να προσπαθούν να σώσουν το «τομάρι» τους από την Δικαιοσύνη και να χρησιμοποιούν κάθε είδους μεθοδεύσεις. Μόνο με μία εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής θα αποδοθεί Δικαιοσύνη και θα επιστρέψουν τα κλεμμένα στον Ελληνικό Λαό.