Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΣΟΥΛΤΣ: “OΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ”!



Το αποτέλεσμα του πρόσφατου δημοψηφίσματος στην Μεγάλη Βρετανία οδήγησε ορισμένους από τους πλέον χαρακτηριστικούς εκπροσώπους του εξαμβλώματος της Ε.Ε. να δείξουν με τον πλέον κυνικό τρόπο τι ακριβώς ενστερνίζονται τόσο αυτοί όσο και το δημιούργημά τους.
Όπως ο διαβόητος Μάρτιν Σουλτς, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, ο οποίος δήλωσε τα εξής στο γερμανικό κρατικό ραδιόφωνο: “Η Ευρώπη δεν μπορεί να λειτουργήσει, εάν οι εθνικές κυβερνήσεις συνεχίσουν να δίνουν προτεραιότητα στα εθνικά τους συμφέροντα. Είναι ο λάθος δρόμος”. Αυτός ο διακεκριμένος ανθέλληνας, τον οποίο προσκυνούν σε μόνιμη βάση οι εγχώριοι προσκυνημένοι πολιτικάντηδες του “συνταγματικού τόξου”, δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την ύπαρξη της Ε.Ε. Ως μια εταιρία οικονομικού χαρακτήρα, η οποία όμως θα έχει χαρακτήρα πολιτικής ομηρίας με συγκεκριμένους θύτες και θύματα.
Ούτε λίγο ούτε πολύ, το πολιτικό αυτό παχύδερμο λέει ότι τα συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων δεν είναι δυνατόν να καρποφορήσουν αν οι κυβερνήσεις των ευρωπαϊκών χωρών δώσουν έμφαση στα εθνικά τους συμφέροντα και όχι σ' αυτά της οικονομικής ελίτ της Ευρώπης. Πριν από ένα χρόνο στην Ελλάδα βγήκε ένα αρνητικό αποτέλεσμα για τους διεθνείς τοκογλύφους στο δημοψήφισμα το οποίο έγινε. Επειδή, όμως, είχαν απέναντί τους μια κυβέρνηση και σύσσωμη την αντιπολίτευση του “συνταγματικού τόξου”, οι οποίες δρούσαν έχοντας ως “προτεραιότητα” τα συμφέροντα των κεφαλαιοκρατών και όχι της Χώρας τους, γι' αυτό και το “ΟΧΙ” του δημοψηφίσματος έγινε “ναι”.
Τώρα, με το δημοψήφισμα της Μεγάλης Βρετανίας, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά, με τον Σουλτς να δείχνει το πώς αντιλαμβάνεται την έννοια της Εθνικής Ανεξαρτησίας.
Ο τιποτένιος αυτός πολιτικάντης σύντομα θα διαπιστώσει ότι η Ευρώπη των οικονομικών συμφερόντων, της ολιγαρχίας του πλούτου, του πολυπολιτισμού, της ανασφάλειας, της ανεργίας και του καπιταλισμού έχει ημερομηνία λήξης, με την Ευρώπη των Εθνών, της Παράδοσης και της Ιστορίας να ανατείλει πολύ σύντομα ως μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ελπίδας για τους Λαούς της.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

ΠΗΓΗ