Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΟΣ: ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΦΥΣΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ



O συναγωνιστής και βουλευτής Ευβοίας Νίκος Μίχος στην ομιλία του για τον εκλογικό νόμο του Σύριζα αρχικά κατήγγειλε μέσα στην βουλή τους σκευωρούς της ΝΔ για τις μεθοδεύσεις τους και τις παρεμβάσεις τους στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Όπως ενημέρωσε το σώμα, αφορμή ήταν η κατάθεση ενός μάρτυρα που αποκάλυψε πως ο ίδιος ο Δένδιας μαζί με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛΑΣ μετέβησαν στο κατάστημα του για να δουν τι έχουν καταγράψει οι κάμερες.
Για τον εκλογικό νόμο απαντώντας στο επιχείρημα των βουλευτών της ΝΔ σχετικά με την ακυβερνησία της χώρας, τους υπενθύμισε ότι και επί ημερών τους υπήρχε ακυβερνησία, αφού όλα τα νομοσχέδια που ψήφιζαν ήταν με εντολή των δανειστών. Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ είπε να μην πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή, γιατί οι ίδιοι το 1989 συνεργάστηκαν και στήριξαν την Νέα Δημοκρατία.
Κλείνοντας, αφού ανέλυσε τις βασικές θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον εκλογικό νόμο είπε πως το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών είναι ανεξάρτητο και έχει σκοπό να κάνει την Ελλάδα μεγάλη και υπερήφανη!
Διαβάστε επίσης: