Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!



Κείμενο ντροπής απέστειλε το το υπουργείο Εργασίας στην επιτροπή εμπειρογνωμόνων. Σύμφωνα με το κείμενο αυτό: 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται με μικτό μηνιαίο μισθό έως 100 ευρώ και συνολικά 343.760 εργαζόμενοι αμείβονται με μηνιαίους μισθούς από 100 έως και 400 ευρώ μικτά!
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, ο μέσος μισθός για μερική απασχόληση κυμαίνεται από 400 ευρώ μικτά έως και 420 ευρώ μικτά το μήνα. Από τα στοιχεία αυτά προκύπτει ότι στην Ελλάδα ο αριθμός των εργαζομένων που αμείβεται με μισθούς έως και 510 ευρώ μικτά ανέρχεται συνολικά σε 432.033 άτομα.
Κοινώς, πέραν της στρατιάς των ανέργων, υπάρχουν τουλάχιστον μισό εκατομμύριο Έλληνες που αμοίβονται με μισθούς πείνας, για εργασία που προφανώς δεν είναι ούτε μερική, ούτε ολιγόωρη.
Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες των μνημονιακών κυβερνήσεων. Αυτά είναι τα αποτελέσματα των «πατριωτών» της αριστεράς και της ψευτοδεξιάς, που ελπίζουν να... σώσουν την Ελλάδα, εξοντώνοντας τον Ελληνικό Λαό.
Μόνη τους έγνοια η σωτηρία της πλουτοκρατίας και η κερδοφορία των γνωστών κερδοσκόπων. Μόνο τους εμπόδιο η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.