Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΒΑΡΑΝΕ ΤΟ ΝΤΑΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΑΝΓΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!



Πιο κοντά από ποτέ βρίσκεται το εγχώριο πολιτικό σύστημα στην συγκρότηση ενός μεγάλου μνημονιακού συνασπισμού όπως επιτυχώς φάνηκε και από την πρώτη... πρόβα.
Όπως σημειώνουν τα "Παραπολιτικά" υπάρχουν 4 βασικοί λόγοι που ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης θα χορέψουν το τανγκό της συγκυβέρνησης στους ρυθμούς των νταουλιών των διεθνών τοκογλύφων.
Πρώτον, έρχονται νέες αξιολογήσεις και νέα οδυνηρά μέτρα που δεν θα μπορεί να σηκώσει μία ισχνή συγκυβέρνηση μόνη της.
Δεύτερον, το παράδειγμα BREXIT επιτάσσει πειθαρχία στις επιταγές της Ε.Ε. και εθελόδουλες κυβερνήσεις για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα... ανυπακοής.
Τρίτον, ο νέος εκλογικός νόμος υποχρεώνει σε μεγάλες συνεργασίες για την συγκρότηση κυβέρνησης και θα είναι αδύνατο το πρώτο κόμμα να προχωρήσει μόνο του ή με μόνο μια προσθήκη ενός μικρότερου κόμματος.
Τέταρτον, είναι δεδομένη η βούληση του Βερολίνου για επιτάχυνση των "μεταρρυθμίσεων" στην Ελλάδα. Κατά το γερμανικό πρότυπο με τον μεγάλο συνασπισμό Χριστιανοδημοκρατών και Σοσιαλδημοκρατών, έτσι θέλουν και στην Ελλάδα μια μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση Σύριζα - ΝΔ για να μην υπάρχουν πια αντιδράσεις από τον Λαό.
Δεν είναι τυχαίο πως ο Λεβέντης, που είναι κατ΄εξοχήν η φωνή του Βερολίνου στην Ελλάδα έχει ξελαρυγγιαστεί να πραγματοποιήσει την βούληση των δανειστών, που δεν είναι άλλη από την μεγάλη μνημονιακή οικουμενική συγκυβέρνηση.
Μετά τις επόμενες εκλογές αυτό θα πιθανότατα θα γίνει πραγματικότητα, το πολιτικό σύστημα θα έχει πλήρως ξεβρακωθεί και η μοναδική φωνή αντίστασης των Ελλήνων θα είναι η Χρυσή Αυγή!


ΠΗΓΗ