Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΛΟΠΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!



Οι μικροομολογιούχοι, μία κατηγορία συμπατριωτών μας, οι οποίοι όχι απλώς υπέφεραν τα πάνδεινα από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά καταστράφηκε η ζωή τους, βλέπουν τώρα να επιβραβεύεται δικαστικά αυτή ακριβώς η καταστροφή.
«Ντροπή! Στέλνουν 15.000 ελληνικές οικογένειες στον τάφο! Θα θρηνήσουμε θύματα»! Κραυγή αγωνίας των μικροομολογιούχων μετά την πολιτικά κατευθυνόμενη, όπως τη χαρακτηρίζουν, απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ), που αναγνώρισε ως νόμιμο το «κούρεμα» του PSI.
«Το δικαστήριο δεν εξέτασε καν το άρθρο 1 για την προστασία της περιουσίας του πολίτη. Η απόφαση των δικαστών ήταν ομόφωνη προς αυτή την κατεύθυνση. Ακόμη κι αυτός ο υποτιθέμενος ανεξάρτητος φορέας, που ξεκίνησε να λειτουργεί προς όφελος του πολίτη, έχει προσκυνήσει τις τράπεζες» αναφέρει ο πρόεδρος των μικροομολογιούχων Γιάννης Τσολιάς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση ουσιαστικά «χειροκροτήθηκε» από την κυβέρνηση και φυσικά από τις πρώην κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ. «Ειδικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος πραγματοποίησε μέχρι και ανάρτηση στον ιστότοπό του, όπου πανηγυρίζει για τη μη δικαίωσή μας! Έχουν χαθεί οι κόποι χιλιάδων πολιτών, ο ιδρώτας μιας ζωής» αναφέρει ο κ.Τσολιάς.
Σκοπός των ομολογιούχων το επόμενο χρονικό διάστημα είναι να πιέσουν, παρά τις αποφάσεις του ΣτΕ και του ΕΔΔΑ, την κυβέρνηση, ώστε να τηρήσει τις δεσμεύσεις της απέναντί τους. «Συνεχίζουμε τον αγώνα μας και προσανατολιζόμαστε πλέον στην αποκατάσταση της αδικίας από τη κυβέρνηση. Προεκλογικά τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Καμμένος στήριξαν το αίτημά μας και υποσχέθηκαν να λύσουν το ζήτημα. Με αυτόν τον τρόπο πήραν 200.000 ψήφους. Υπάρχει κλίμα αγανάκτησης και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε» τονίζει ο κ. Τσολιάς».
Βλέπουμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με τον πρόεδρο των μικροομολογιούχων η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τους κορόιδεψε προεκλογικά, με προφανή σκοπό την υφαρπαγή των ψήφων τους. Τώρα, αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες «σφυρίζουν» αδιάφορα και επικροτούν αυτή την αδικία, γινόμενοι έτσι συνένοχοι του υπερφίαλου πρώην «Ντούτσε» του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος πανηγυρίζει για την καταστροφή αυτών των ανθρώπων.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Διαβάστε επίσης: