Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΦΡΑΠΕΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ



Μεγαλεία βιώνει ο πρόεδρος της Ένωσης Φραπέδων, Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος μόλις μίλησε για οικουμενική έπαψε να είναι ο περίγελος ολόκληρης της επικράτειας, αλλά έγινε – ξαφνικά – ο επίσημος αγαπημένος όλων των νταβατζήδων της ενημέρωσης.
Τώρα, μετά τις παρακλήσεις για παλιά συνεργασία του με τον πατέρα του Τσίπρα, οι μετοχές του ανέβηκαν ακόμα περισσότερο και έτσι εξασφάλισε συνέντευξη στην κομματική εφημερίδα του Σύριζα.
Αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού εδώ βρίσκει εφαρμογή το «όμοιος ομοίω αεί πελάζει», αφού διευθυντής της «Αυγής» μέχρι πρότινος ήταν ο επίσης γραφικός Φίλης.
Όμως, πέρα από τα αστεία, μήπως αυτή είναι η πρώτη προσέγγιση στον Λεβέντη για να μπει στην μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση με Τσίπρα και Καμμένο;
Είναι πολύ πιθανόν και τότε θα αγαλιάσει η ψυχή του Αρμάνδου Δελαπατρίδη, αφού ένας πολυκομματικός σύλλογος επικίνδυνων και γραφικών θα κυβερνά την χώρα.
Όμως ο πρόεδρος είναι... πονηρός και αντιλαμβάνεται ότι αυτός θα σημάνει το πολιτικό του τέλος. Οπότε το φλέρτ αναμένεται να είναι αδιέξοδο παρότι και αυτός, μαζί με τον Μητσοτάκη, συμφωνούν σε όλα με τον Σύριζα.