Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΥΝΑΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ



Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Επιτροπής Προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με θέμα τη χρηματοδότηση της Τουρκίας με 3 δισ. ευρώ για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών, ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη και υπέβαλε ερωτήσεις στην εκπρόσωπο της Κομισιόν που αφορούσαν:

  • στην εκτίμηση της Επιτροπής για την αξιοπιστία της Τουρκίας να εφαρμόσει αυτά που υπόσχεται, καθόσον η ιστορία έχει αποδείξει ότι αυτή γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους Διεθνείς Οργανισμούς και τις συνθήκες.
  • στις ενέργειες της Επιτροπής στην περίπτωση που η Τουρκία λάβει μεν τα κονδύλια, αλλά δεν μειώσει τις μεταναστευτικές ροές.
  • στους τρόπους με τους οποίους η Επιτροπή θα ελέγξει ότι τα διατιθέμενα κονδύλια θα χρησιμοποιηθούν για τους λόγους για τους οποίους θα διατεθούν.
Όπως ήταν φυσικό, η εκπρόσωπος της Κομισιόν δεν απάντησε σε καμία ερώτηση του Στρατηγού, προσπαθώντας να υπεκφύγει και αναφέρθηκε μόνο αόριστα ότι τα κονδύλια αυτά δεν θα προστεθούν στον Προϋπολογισμό της Τουρκίας αλλά θα διατεθούν κατά βάση σε ΜΚΟ, οργανισμούς και άλλους φορείς.




Είναι φανερό ότι, η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει υποκύψει στους εκβιασμούς της Τουρκίας, η οποία χρησιμοποιεί τους Σύριους πρόσφυγες ως πρόφαση για να προωθήσει τζιχαντιστές τρομοκράτες στην Ευρώπη και να ενισχύσει την γεωστρατηγική και γεωπολιτική της επιρροή, στην ευρύτερη περιοχή.
Η Χρυσή Αυγή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταματήσει τη χρηματοδότηση της Τουρκίας και να αναδείξει το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και τα υποχθόνια σχέδιά της.