Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑ ΟΛΑ Ο ΑΛΕΞΗΣ: ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 3 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!



Λίγο πριν το τέλος μίας εξοντωτικής χρονιάς για τους Έλληνες, οι οποίοι προδόθηκαν, εξαθλιώθηκαν και ξεπουλήθηκαν από την υποκριτική κυβέρνηση της "πρώτης φορά αριστερά", οι τοκογλύφοι - δανειστές ζητούν ακόμα περισσότερα!
Έχοντας απέναντι τους ένα θίασο εθελόδουλων σαλτιμπάγκων που πραγματοποιεί κάθε τους απαίτηση, τώρα ζητούν επιπλέον μέτρα 3 δισ. ευρώ για να εκταμιεύσουν την υποδόση του 1 δισ. ευρώ!
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει εμπλοκή με την εκταμίευση της υποδόσης του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, αφού οι δανειστές απαιτούν από την κυβέρνηση συμπληρωματικό προϋπολογισμό ύψους τριών δισεκατομμυρίων ευρώ! Αυτό, διότι επικαλούνται «μαύρη τρύπα» στον κατατεθειμένο προϋπολογισμό της κυβέρνησης, ενώ υποστηρίζουν ότι κατατέθηκε ο προϋπολογισμός χωρίς τη συναίνεσή τους, καθώς και ότι είναι υπερτιμημένες οι εκτιμήσεις για τα έσοδα που θα προκύψουν από τον ΦΠΑ και τον ηλεκτρονικό τζόγο.
Με τα πρόσθετα μέτρα που ζητούν πάντως, το συνολικό τίμημα ανεβαίνει στα 6-7 δισεκατομμύρια ευρώ και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξουν κι άλλες αιματηρές υποχωρήσεις από την κυβέρνηση Σύριζα έως την προθεσμία της Δευτέρας για την εκταμίευση της δόσης. Είναι ενδεικτικό ότι ο Τσίπρας ενημερώθηκε για την εμπλοκή, ενώ βρισκόταν στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής.
Οι διαβουλεύσεις με τους «θεσμούς» συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ, με κυβερνητικά στελέχη να αισιοδοξούν ότι «θα βρεθεί κοινός τόπος» καθώς θα πρέπει τη Δευτέρα να δοθεί από τον ESM το πράσινο φως για την εκταμίευση. Την εμπλοκή που έχει προκύψει, ανέφερε χαρακτηριστικά στο newpost, ανώτατος ευρωπαίος αξιωματούχος. «Δυστυχώς όμως», όπως λέει, «διάφορα προαπαιτούμενα από τα συμφωνημένα δεν έχουν ακόμα εφαρμοστεί με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η συμφωνία», συμπλήρωσε. Από κει και πέρα οποιαδήποτε νέα χρηματοδότηση θα πρέπει να συνδεθεί με την πρώτη αξιολόγηση. Προς το παρόν στην πρώτη αξιολόγηση όπως είναι γνωστό περιλαμβάνονται δύο μεγάλα αγκάθια όπως είναι το ασφαλιστικό αλλά και τα κόκκινα δάνεια.
Ο δρόμος του Αγώνα και για την νέα χρονιά θα είναι ανηφορικός και απέναντι σε όλους αυτούς η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα σηκώσει ξανά την Σημαία της Εθνικής Αντίστασης!