Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΟΚ: ΣΤΑ 7,7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ 2080



Έχουμε τονίσει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Έθνος μας είναι αναμφίβολα το δημογραφικό. Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Eurostat, η Ελλάδα πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα μέχρι το 2080, με μια τρομακτική μείωση πληθυσμού.
Υπολογίζεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης, ότι ο πληθυσμός της χώρας θα μειωθεί στα 7,7 εκατομμύρια. Ο αριθμός αυτός προκύπτει με βάση τα στατιστικά των γεννήσεων και των θανάτων από το 2011 και μετά, αλλά και με βάση τη μαζική μετανάστευση νέων και οικογενειών στο εξωτερικό, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο χείλος δημογραφικής κατάρρευσης.
Όπως δείχνουν τα ίδια στοιχεία στον πληθυσμό της χώρας μας μέχρι το 2080, εκτός από τη μείωση στα 7,69 εκατομμύρια ανθρώπους, αναμένεται να υπάρξει και μείωση του επιπέδου καλλιέργειας, με την αυξανόμενη φυγή των νέων μορφωμένων Ελλήνων προς το εξωτερικό.
Την ίδια στιγμή, βεβαίως, οι αλλεπάλληλες μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, με αποκορύφωμα αυτές του μνημονίου, όχι μόνο δεν κάνουν το ελάχιστο για να ενισχύσουν τις ήδη υπάρχουσες οικογένειες στην Ελλάδα (για τους πολυτέκνους δεν το συζητάμε καν, για το μέγεθος της κοροϊδίας απέναντί τους), αλλά κάνουν το παν για να εμποδίσουν την δημιουργία νέων οικογενειών. Είναι σαφές ότι θέλουν να εξοντώσουν δημογραφικά τον Ελληνικό Λαό και η όποια «λύση» που προτείνουν αφορά την μαζική χορήγηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς που έρχονται στη Χώρα μας.
Διαβάστε επίσης: Συριζαίος στη Βουλή: Απεχθανόμαστε τους πολύτεκνους, την Ελλάδα και τους Έλληνες! ΒΙΝΤΕΟ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ