Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Π. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΚΡΟΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ - ΒΙΝΤΕΟ



Στο ενημερωτικό ραδιόφωνο της Μαγνησίας “Ράδιο Ακρόαμα” έκανε τηλεφωνική παρέμβαση ο βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος όπου σχολίασε με καυστικό τρόπο τις τρέχουσες εξελίξεις.
Αναφέρθηκε στην άθλια κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Έλληνες με την εφαρμογή των τριών μνημονιών και την συνεχιζόμενη κοροϊδία από τα κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου. Δεν παράλειψε να αναφερθεί και στην ευθύνη των πολιτών που συνεχίζουν να τα στηρίζουν είτε με την ψήφο τους είτε με την αποχή τους από τις εκλογικές διαδικασίες.
Για το περιβόητο “σύμφωνο συμβίωσης” για τα ομόφυλα ζευγάρια τόνισε ότι όλα αυτά είναι παρά φύσιν καταστάσεις και είναι απαράδεκτο ένα παιδί να μεγαλώνει με δύο γονείς του ίδιου φύλου.
Για τα συνεχή επεισόδια στην πόλη του Βόλου από μια μικρή ομάδα πασίγνωστων κουκουλοφόρων, ξεκαθάρισε ότι απολαμβάνουν μια απροσδιόριστη ασυλία που προφανώς προέρχεται από “άνωθεν πολιτική εντολή”. Είναι αδύνατον 40-50 συμπλεγματικά, προβληματικά παιδιά πλούσιων γόνων να κάνουν ότι θέλουν σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Αν αυτή η κατάσταση υποκρύπτει άλλες διασυνδέσεις, υπόγειες και βρώμικες θα πρέπει να ενημερωθούν άμεσα οι πολίτες της Μαγνησίας που κάθε λίγο βιώνουν τον τρόμο στην ίδια τους την πόλη.