Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΕΛ. ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ



Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στο Στρασβούργο, στις 16 Δεκεμβρίου ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός παρενέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης με θέμα την προετοιμασία της Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 17ης και 18ης Δεκεμβρίου και επισήμανε ότι, οι συνεχείς λανθασμένες αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης την οδηγούν στην ανάγκη εύρεσης αποδιοπομπαίων τράγων και κατηγορούμενων και όχι εξεύρεσης σωστής λύσης, τονίζοντας ότι, οι χώρες της Ευρώπης, μόνο με εθνικιστικές κυβερνήσεις μπορούν να απαλλαγούν από την λαίλαπα αυτή.
Ακολουθεί η ομιλία:
Η εφαρμογή των αποφάσεων για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών αποτελεί ταφόπλακα για την Ευρώπη της αλληλεγγύης, των συναποφάσεων και των ισότιμων κυρίαρχων κρατών.
Αποδεικνύεται ότι οι θεσμοί, εκλεγμένοι και μη, αδυνατούν να κατανοήσουν και να δώσουν σωστές λύσεις.
Πιάστηκαν απροετοίμαστοι να αντιμετωπίσουν την οικονομική κρίση στην Ελλάδα, οπότε αλτρουιστικά προτάθηκε η έξοδος της Ελλάδας από την νομισματική ένωση, με το non paper Σόιμπλε σε συνεδρίαση του Eurogroup.
Ανίκανοι να ελέγξουν τις μεταναστευτικές ροές, πλείστες χώρες ορθώνουν φράκτες, καταργούν μονομερώς τη Σένγκεν και κάποιοι συζητάνε για την έξοδο της Ελλάδας από αυτή.
Τζιχαντιστές σκοτώνουν αθώους και εσείς αποφασίσατε να χαρίσετε 3 δισ. ευρώ στην Τουρκία, η οποία βοηθά, εξοπλίζει και συνδιαλέγεται με το ισλαμικό κράτος. Σας καλώ λοιπόν να δεχτείτε την Τουρκία στην Ένωση και θα λυθούν αυτόματα όλα τα προβλήματά σας.
Συνεχείς λανθασμένες αποφάσεις που οδηγούν στην ανάγκη εύρεσης αποδιοπομπαίων τράγων και κατηγορούμενων. Οι χώρες της Ευρώπης μόνο με εθνικιστικές κυβερνήσεις μπορούν να απαλλαγούν από την λαίλαπα αυτή.