Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΤΙΔΗΣ: ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΚΕΥΩΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ



Καμία έρευνα για το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά
Ο συναγωνιστής και βουλευτής Κέρκυρας Γιάννης Αϊβατίδης κατά την ομιλία του στην βουλή για την καταπολέμηση της διαφθοράς αρχικά επεσήμανε πως οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του Πασόκ εξέθρεψαν την διαφθορά στην χώρα, που έχει κοστίσει δισεκατομμύρια ευρώ στον ελληνικό λαό.
Παράλληλα, κατήγγειλε το πολιτικό σύστημα της χώρας, ότι με ανήθικο τρόπο διώκει την Χρυσή Αυγή την μοναδική φωνή αντίστασης στις ανθελληνικές τους προθέσεις. Μάλιστα στις διώξεις κατά του Εθνικιστικού Κινήματος συμπράξαν όλα τα κόμματα της βουλής, τα οποία χρησιμοποίησαν την διαφθαρμένη εξουσία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη.
Σήμερα, Νέα Δημοκρατία και Σύριζα διαγωνίζονται για το ποιο είναι το λιγότερο διεφθαρμένο κόμμα. Από την μία μεριά βρίσκονται οι υπουργοί της κυβέρνησης που εμπλέκονται σε σκάνδαλα όπως ο Σταθάκης, ο Φλαμπουράρης κτλ και από την άλλη οι υπαίτιοι της διαφθοράς, που διατείνονται ότι είναι αδιάφθοροι καταγγέλλοντας τους υπουργούς, για να εξιλεωθούν στα μάτια της κοινωνίας.
Κλείνοντας τόνισε πως η Χρυσή Αυγή είναι η μοναδική πολιτική δύναμη της χώρας, που καταγγέλλει εμπράκτως την διαφθορά που διαπλέκεται και με την δικαστική εξουσία.
Μάλιστα υπενθύμισε στο σώμα και στον υπουργό καταπολέμησης της διαφθοράς που ήταν παρών, το ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας Σαμαράς έδινε εντολές σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό αποκαλώντας τον «Παναθηναϊκάκια» να προφυλακίσει τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.