Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: “ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ” ΝΑ ΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...



Γράφει ο Αντίοχος
Γράψαμε προχθές για την μέσω… facebook αποκάλυψη, ότι η δήθεν «αυτόπτης» μάρτυρας των γεγονότων που κατέληξαν στον θάνατο του Φύσσα, Δήμητρα Ζώρζου (απεσταλμένη του ΚΚΕ), παρατηρούσε μια φιλενάδα της που είδε τον Η. Κασιδιάρη να περπατάει στην οδό Κατεχάκη, γιατί δεν τον «πάτησε» με το αυτοκίνητό της και ότι είχε ρίξει το κανιβαλιστικό σύνθημα «η μπάλα θα παιχτεί με τα κεφάλια των ναζί».
Ιδού τώρα και το σχετικό ρεπορτάζ της γνωστής διώκτριας της Χρυσής Αυγής Άντα Ψαρρά, στη φυλλάδα του φον Δημητράκη (το «αντιφασιστικό» πόνημα του οποίου, χρηματοδοτήθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της υπεύθυνης της δυστυχίας μας φράου Μέρκελ), στο οποίο οι παραπάνω δολοφονικές προτροπές της κνίτισσας Ζώρζου χαρακτηρίζονται «αντιφασιστική στάση»:
«Από την προσπάθεια της υπεράσπισης να υπονομεύσει την αξιοπιστία της μάρτυρα Δήμητρας Ζώρζου χαρακτηρίστηκε η 33η συνεδρίαση της δίκης της Χρυσής Αυγής.
Ενδεικτικές ήταν οι ερωτήσεις του Γιώργου Μιχαλόλια, συνήγορου του Κουκούτση, ο οποίος αρχικά ρώτησε τη μάρτυρα αν έχει τοποθετηθεί δημόσια για τη Χρυσή Αυγή και στη συνέχεια άρχισε να διαβάζει αναρτήσεις της στο facebook, από τις οποίες φαίνεται η αντιφασιστική στάση της».

Αυτοί είναι οι διώκτες της Χρυσής Αυγής! Να τους χαίρεται το… συνταγματικό τόξο και ιδίως ο «αλήτης-προδότης-Σαμαράς» (όπως τον χαρακτήριζαν οι οπαδοί της ΝΔ όταν αποστάτησε) και η παράγκα του!

Εθνικισμός