Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ



Γράφει ο Αντίοχος
Πληροφορίες για το υπό ίδρυση κόμμα των επίδοξων αποστατών της νουδούλας (Μυκονο-Μπουμπούκου, Μυκονο-Βορίδη, Σαμαρο-Μπαλτάκου, ενδεχομένως του «άφθαρτου Τζίτζι» και λοιπών… αστέρων, μεταφέρει η φυλλάδα των Ιών, σε ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Φοβού… τη δεξιά πτέρυγα της Δεξιάς».
Σύμφωνα, λοιπόν, μ’ αυτές τις πληροφορίες, οι επίδοξοι προδότες της νουδούλας βιάζονται, για να προλάβουν στροφή της Εκκλησίας προς την Χρυσή Αυγή, λόγω του συμφώνου συμβίωσης και των όσων θα επακολουθήσουν προς την κατεύθυνση της νεοταξίτικης εξαχρείωσης της ελληνικής κοινωνίας, που προωθούν οι Τσιπροκαμμένοι, με την ανοχή της ψοφοδεξιάς (καθιέρωση γάμου ομοφυλοφίλων, δικαίωμα υιοθεσίας παιδιών, κ.τ.λ. Ιδού:
«Οι πληροφορίες της «Εφ.Συν.» θέλουν το υπό διαμόρφωση σχήμα να αναμένει τις επιλογές του νέου προέδρου της Ν.Δ. και να προχωρεί στις όποιες επίσημες αναγγελίες μετά τις 10 Ιανουαρίου, εάν και εφόσον τα συγκεκριμένα στελέχη «δεν αξιοποιηθούν όπως πρέπει, αλλά και αν ο πολιτικός λόγος δεν καλύπτει και την Εκκλησία που μετά και την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης θα στραφεί προς τη Χ.Α.».
(ΥΓ): Τώρα, τι σχέση μπορεί να έχουν της… Μυκόνου τα παιδιά με τις παραδόσεις του ελληνικού λαού και την Ορθοδοξία, αυτό μπορεί να το κρίνει ο καθένας!

Εθνικισμός