Κυριακή 4 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΡΑΜΑΙΜΟΥ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ… ΔΑΓΚΩΝΕΙ!

αρχείο λήψης (1)
Έχουν χάσει κάθε μέτρο οι υπάλληλοι του BigBoss Μπόμπολα (του ΕΠΟΝίτη που έγινε βαρόνος), ενόψει της επικείμενης εκλογικής συντριβής των εκλεκτών του αφεντικού τους (ΝΔ, κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού και ΚΚΕ – η ΔΗΜΑΡ εγκαταλείφθηκε στην τύχη της…) και κάνουν αβέρτα μαϊμουδιές.

Τελευταίο κρούσμα, μια εξοργιστική «δημοσκόπηση» που δημοσιεύουν σήμερα στην έντυπη ναυαρχίδα του εκδοτικού συγκροτήματος του BigBoss, της εταίρας MetronAnalysis. Ιδού τι λέει η καραμαϊμού του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ Μπόμπολα:


Για τις ευρωεκλογές:

ΝΔ (Νέα Δυστυχία) 20,6%

ΣΥΡΙΖΑ 20%

Ποτάμι 7,8%

ΚΚΕ 4,8%

Χρυσή Αυγή 4,3%

Ελιά (κλέφτες του ΠΑΣΟΚ) 4,2%

Κόμμα Καμμένου 3,7%

ΔΗΜΑΡ 1,6%

Για τις εθνικές εκλογές:

ΝΔ (Νέα Δυστυχία) 22,3%

ΣΥΡΙΖΑ 21,1%

Ποτάμι 8,4%

Χρυσή Αυγή 5,7%

ΚΚΕ 4,7%

Ελιά 4,6%

Κόμμα Καμμένου 3,6%

ΔΗΜΑΡ 1,9%

Στα υπόλοιπα στοιχεία της μαϊμού-δημοσκόπησης, φυσικά ο φον Αντωνάκης… σαρώνει στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία του Μπομπολιστάν (με… 17% διαφορά από τον δεύτερο…), ενώ η μεγάλη πλειοψηφία (40%) του ελληνικού λαού φέρεται να εκτιμά πως η Νέα Δυστυχία θα έρθει πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Κατά τα άλλα, σύμφωνα με την καραμαϊμού του Μπόμπολα, το 61 (!!!) είναι ευχαριστημένο με τη συγκυβέρνηση της δυστυχίας του και δεν επιθυμεί πρόωρες εκλογές (ή μήπως δεν επιθυμεί να ξαναγίνουν εκλογές στην Ελλάδα και να μείνει ο υπάλληλος του Μπόμπολα ισόβιος κατοχικός πρωθυπουργός;) και το 79% δηλώνει υπέρ της παραμονής της χώρας στο ευρώ (την οποία εξασφαλίζει ο… γίγαντας Αντωνάκης).

Αφελής απορία: τη νύχτα της 25ης Μαΐου, που θα κρυφτούν άραγε οι δημοσκόποι της (τρύπιας) δεκάρας;

(ΥΓ) 1: Και θα κρυφτούν οπωσδήποτε, γιατί αν κάνουν το λάθος και εμφανιστούν, ο οργισμένος λαός θα τους τρίψει στα μούτρα τις καραμαϊμούδες τους και θα τους βάλει να τις φάνε!

(ΥΓ) 2: Οι δουλάρες του ΣΥΡΙΖΑ, που… δαγκώνονται αγρίως από τις καραμαϊμούδες, γιατί άραγε δε βγάζουν άχνα; Μήπως γιατί… κρατάνε χαρακτήρα στον Μπόμπολα, περιμένοντας να τους δεχτεί ως νέους διεκπεραιωτές των συμφερόντων του;