Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Los Angeles Times: Η Χρυσή Αυγή ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της

Los Angeles Times: Η Χρυσή Αυγή ανεβάζει συνεχώς τα ποσοστά της

Παγκόσμιες διαστάσεις τείνει να λάβει το φαινόμενο να χαίρονται όλοι οι τίμιοι άνθρωποι με την άνοδο του Εθνικισμού και να τρομάζουν οι πράκτορες και οι εγκάθετοι των διεθνών επικυρίαρχων. Αυτό είναι απολύτως φυσικό γιατί όπως έλεγε και ο Oswald Spengler:

“Οι ιδιωτικές δυνάμεις της οικονομίας επιθυμούν ανοικτούς δρόμους για την απόκτηση μεγάλων πόρων. Καμμιά νομοθεσία δεν πρέπει να τους εμποδίζει στο δρόμο τους. Θέλουν να κάνουν τους νόμους οι ίδιοι, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούν το εργαλείο που οι ίδιοι κατασκεύασαν, την δημοκρατία, το επιδοτούμενο κόμμα.
Ο νόμος έχει ανάγκη για ν’ αντισταθεί στην επιδρομή αυτή, από μια υψηλού επιπέδου παράδοση, η οποία αντλεί ικανοποίηση, όχι από την συσσώρευση πλούτου, αλλά από την αποστολή της αληθινής διοίκησης, πέρα και πάνω από τα πλεονεκτήματα του χρήματος. Μια δύναμη μπορεί ν’ ανατραπεί μόνο από μία άλλη δύναμη, όχι από μια αρχή, και μόνο μια δύναμη που μπορεί ν’ αντιμετωπίσει το χρήμα έχει απομείνει. Το χρήμα ανατρέπεται και καταργείται από το αίμα.” 

Είναι απολύτως φυσικό λοιπόν αυτοί που ο κόσμος τους κινείται γύρω από το χρήμα να αισθάνονται την απειλή της κατάργησης, ενώ αυτοί που ο κόσμος τους κινείται γύρω από αξίες και ιδανικά να αισθάνονται χαρά με την άνοδο του Εθνικισμού.

Τρομολαγνικό άρθρο έγραψε με θέμα τη Χρυσή Αυγή ο Σόνι Εφρόν στην εφημερίδα Σόνι Εφρόν. Πριν πούμε το οτιδήποτε σχετικά να πούμε ότι ο εν λόγω αρθρογράφος είναι «πρώην» αξιωματούχος του State Department και μέλος ΜΚΟ σχετικά με τα «ανθρώπινα δικαιώματα». Αυτό το λέμε απλώς για να καταγραφεί ως μία ακόμα απόδειξη ότι όσοι αντιπαλεύουν και «τρομάζουν» από την άνοδο της Χρυσής Αυγής είναι είτε πράκτορες του αμερικανοσιωνισμού, είτε αφελείς που υποκύπτουν στην προπαγάνδα των πρώτων.

Ο Σόνι Έφρον, προφανούς καταγωγής, έγραψε πολλά και διάφορα υβριστικά εναντίον της Χρυσής Αυγής στο άρθρο του, όμως έγραψε και δύο πολύ μεγάλες αλήθειες, τις οποίες και θα σας παραθέσουμε.

  1. Σημείωσε την πραγματική του ανησυχία λέγοντας ότι στην Ευρώπη τα εθνικιστικά κόμματα είναι εναντίον του Αμερικανοσιωνισμού και υπέρ του Πούτιν. Αυτός είναι και ο λόγος που μάχονται τους Εθνικιστές όλοι οι καθεστωτικοί. Είδαμε ότι στην περίπτωση της Ουκρανίας οι ίδιοι άνθρωποι αγκάλιασαν τους «νεοναζί», επειδή εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα τους.
  2. Η δεύτερη αλήθεια που παραθέτει ο Έφρον είναι ότι η Χρυσή Αυγή αυξάνει σημαντικά τα ποσοστά της, σε πείσμα της πολεμικής και της προπαγάνδας του καθεστώτος, ενώ καταλήγει ότι αναμένεται να εκλέξει αρκετές έδρες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.






Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/los-angeles-times-h-chrush-augh-anebazei-sunechws-ta-pososta-ths#ixzz31zOCJ7uW