Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ: ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΟΥΝΚΕΡ
Γράφει ο Αντίοχος. 

Έκκληση προς τους Ευρωπαίους πολίτες να συμμετάσχουν στις ευρωεκλογές αλλά και να μην ψηφίσουν τα… «φασιστικά» κόμματα απηύθυνε ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (στο οποίο ανήκει και η ψοφοδεξιά νουδούλα…) για την Προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο πλαίσιο της προεκλογικής του καμπάνιας, στις Βρυξέλλες. Ιδού τι είπε:


«Η ψήφος σε εξτρεμιστικά κόμματα σημαίνει στην καλύτερη των περιπτώσεων άδεια έδρανα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Ψηφίστε, αλλά μην ψηφίσετε εξτρεμιστές, ξενόφοβους και φασίστες, οι οποίοι δυστυχώς εξακολουθούν να υπάρχουν στην Ευρώπη».

Αυτά είπε ο τοποτηρητής των διεθνών τοκογλύφων. Και στην ιδιαίτερη –λόγω Μνημονίων- περίπτωση της Ελλάδος, ζητά να ψηφίσουν ότι θέλουν οι Έλληνες, εκτός από την Χρυσή Αυγή. Άραγε, θα ικανοποιήσουν οι Έλληνες την επιθυμία του υπευθύνου της δυστυχίας τους ή θα ψηφίσουν μαζικά Χρυσή Αυγή για να λυσσάξει από το κακό του; Κυριακή, κοντή γιορτή!

(ΥΓ): Γιατί άραγε ο Γιούνκερ και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι τοποτηρητές των διεθνών τοκογλύφων, δεν κάνουν και μια ανάλογη έκκληση να μην ψηφίσουν οι Ευρωπαίοι τα σταλινοκομμουνιστικά κόμματα; Προφανώς, διότι οι αριστεροί είναι πιστά μαντρόσκυλα των διεθνών τοκογλύφων και των τυραννικών καθεστώτων τους! Και μόνο οι εθνικιστές τους αντιστέκονται!