Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΕΡΒΑ ΣΤΟ ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Θα πετυχουμε η Αθήνα μας να γίνει η πρωτεύουσα της Ευρώπης!!"

RSCN0091

 “Θα πετύχουμε η Αθήνα μας να γίνει η πρωτεύουσα της Ευρώπης!!”

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Χρυσή Αυγή, αλλάζει κάτι για σένα όσο αφορά την σχέση σου με την χρυσή αυγή;;

Είτε σαν δημοτικός σύμβουλος είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση απαιτηθεί από τον Αρχηγό μας , όλοι μας έχουμε ένα κοινό στόχο , το καλό του κινήματος , της πατρίδας και του λάου.

Ποιο είναι το όνειρο σου και ο σκοπός – στόχος για την πόλη της Αθήνας;;

Να ξαναγίνει η Αθήνα η πόλη των παιδικών μου χρόνων . Η πόλη που μπορούσες παντού να κυκλοφορείς με ασφάλεια , η πόλη όπου δεν υπήρχαν άστεγοι , άποροι και απελπισμένοι.


Ποσά χρόνια είσαι στην Χρυσή Αυγή και τι είναι αυτό που σε έχει ενθουσιάσει στην μέχρι τώρα πορεία σου μέσα στο κίνημα;;

Είμαι αρκετά χρόνια τόσα ώστε να μην ενθουσιάζομαι αλλά να προσηλωμένος στον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη

Πως ένιωσες όταν ειδές τον Αρχηγό και τους συναγωνιστές στην φυλακή ;;

Οργή , μίσος αλλά και περηφάνια . Οργή και μίσος γιατί σε μια χώρα που έχουν κυβερνήσει προσκυνημένοι είναι αυτοί που έκλεισαν στη φυλακή έναν στρατιώτη τους έθνους και περηφάνια γιατί μπροστά στο σόου που έστησαν οι μαριονέτες ο αρχηγός μας χαμογελούσε και έφτυνε το σάπιο σύστημα τους . Εχουν καταλάβει ότι τα έβαλαν με λάθος άνθρωπο . Δεν θα λυγίσει δεν θα προσκυνήσει , δυστυχώς για αυτούς είναι άριστο δείγμα μανιάτη αγωνιστή.

Αν ο επόμενος δήμαρχος Αθηνών είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης τι διαφορετικό θα δούμε μέσα στα επόμενα χρόνια;; Τι είναι αυτό που θα αλλάξετε ώστε να δούμε μια πόλη διαφορετική αντάξια της ιστορίας της.

Αν εκλέγει ο Ηλίας Κασιδιάρης σίγουρα πολύ γρήγορα θα δείτε όλα τα σκάνδαλα κερδοσκοπίας που θα αποκαλύψει από τα μεγάλα κόλπα που έχουν γίνει στο δήμο . Θα δείτε απόρους και άστεγους να βρίσκουν μια σανίδα σωτηρίας . Θα δείτε πόλεμο στο παραεμπόριο και την εγκληματικότητα , μα πάνω από όλα θα δείτε χεριά καθαρά που δεν θα ακουμπήσουν ούτε ένα ευρώ από τις εισφορές των αθηναίων πολιτών . Είναι πάρα πολλά αυτά που θα γίνουν και αυτά που θα παλέψουμε . Το σίγουρο είναι πως θα δείτε ανθρώπους που θα δουλεύουν ακατάπαυστα για να πετυχουμε η Αθήνα μας να γίνει η πρωτεύουσα της Ευρώπης , η πρωτεύουσα που θα γίνει παράδειγμα πως μίμηση και όχι προς αποφυγή.

Τι μήνυμα θα ήθελες να στείλεις στον ελληνικό λαό και ειδικότερα στους πολίτες των Αθηνών;;

Τους καλώ να γράψουν ιστορία και να δώσουν τη δύναμη στους Έλληνες εθνικιστές να παλέψουν για μια Αθήνα του Ελληνισμού για μια Αθήνα ελεύθερη για μια Αθήνα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες

Χρήστος Ζέρβας
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για την Αθήνα με την Ελληνική Αυγή

ELNEWS – HELLENICPRIDE