Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Η “Ελληνική Αυγή” διαψεύδει τα παραμύθια του Καμίνη και καταγγέλλει παράνομες προσαγωγές υποψηφίων στον Πειραιά

Η “Ελληνική Αυγή” διαψεύδει τα παραμύθια του Καμίνη και καταγγέλλει παράνομες προσαγωγές υποψηφίων στον Πειραιά

Σε απόγνωση βρίσκεται ο δήμαρχος των λαθρομεταναστών Καμίνης λόγω της απόλυτης απαξίωσής του από τους Αθηναίους πολίτες. Οι καταγγελίες του κατά της "Ελληνικής Αυγής" είναι ψευδείς και κακοήθεις. Μοναδικός του σκοπός η δημιουργία εντυπώσεων για να διασώσει τα ποσοστά του που καταρρέουν.

Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι παρατυπίες κατά την εκλογική διαδικασία και η απόκρυψη των ψηφοδελτίων μας. Στον Πειραιά συνέβη το πρωτοφανές: η αστυνομία προσήγαγε ομάδα υποψηφίων και εκλογικών αντιπροσώπων μας με στόχο την τρομοκράτηση των Ελλήνων πολιτών. 


Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις που έχουν στόχο την παρεμπόδιση της εκλογικής διαδικασίας. Τελικά οι προσαχθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και συνεχίζουν, μαζί με το οργανωμένο δίκτυο εκλογικών αντιπροσώπων μας, να επιτηρούν την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών

Η  Πόλις  και  το  Έθνος

από τον Χρίστο Γούδη, υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο με την «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα»

Παρακολουθώ, με ιδιαίτερη απέχθεια, την «συλλογιστική Καμίνη», την οποία εξέφρασε και κατά την προσέλευσή του σήμερα (18.5.2014) μπροστά στην κάλπη των δημοτικών εκλογών για την Αθήνα. Η γραμμή του είναι μια πόλις πολυφυλετική και πολυεθνική, μια πόλις αλλόδοξη και μισαλλόδοξη, αποκομμένη από την έννοια του ελληνικού έθνους, μια πόλις-χαβούζα, υποχείριο πολυεθνικών συμφερόντων και αόρατων σκοτεινών προσώπων και ομίλων, που θα διαχειρίζονται πίσω από τον μπερντέ τις τύχες των ανθρώπων της, μια πόλις αποκομμένη από τα όσια και τα ιερά, τις ρίζες, τις αρχές και τις παραδόσεις του έθνους.

Όμως η Αθήνα δεν είναι αυτό, είναι ακριβώς το αντίθετο. Είναι η Ακρόπολις του Ελληνικού Έθνους, είναι ο ιστός και η δωρική κολώνα της ελληνικής σημαίας που αναπεπταμένη σκορπίζει στην οικουμένη  την ιονική πνοή του ανθρώπινου πολιτισμού και τα νάματα της ορθοδοξίας. Ορθοτομεί τον λόγο της αληθείας, και εκπέμπει το ελληνικό φως του Παρθενώνα, ο οποίος αρνείται να διαπαρθενευθεί,  έχοντας πλήρη συνείδηση της κατάληξης της ύβρεως που συνιστά το εγχείρημα να οικοδομηθεί ένα πολύγλωσσο αρχιτεκτονικό μόρφωμα, ένας σύγχρονος Πύργος της Βαβέλ. Η Βαβυλωνία, όπου επιχειρήθηκε άφησε πίσω της ερείπια.

Η Αθήνα μας δεν είναι απλά ένας δρόμος για περαστικούς, είναι μια διαχρονική λεωφόρος ελληνικότητας, είναι η Εθνική μας Οδός. Όπως και να έρθουν τα πράγματα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών (αλήθεια πόσοι από αυτούς που ψηφίζουν στην Αθήνα, είναι απλά Έλληνες «ιθαγενείς», και όχι «Έλληνες το γένος, ως η τε φωνή και η πάτριος παιδεία μαρτυρεί»;) ο αγώνας μας για την επιβίωση του ελληνικού έθνους συνεχίζεται και θα συνεχίζεται με ολοένα εντεινόμενους ρυθμούς. Δεν είναι αγώνας των 100 μέτρων ταχύτητας. Είναι μαραθώνιος και απαιτεί Αθηναίους μαραθωνοδρόμους:

Ελλήνων προμαχούντες Αθηναίοι Μαραθώνι
χρυσοφόρων Μήδων εστόρεσαν δύναμιν.


Οι αυθεντικοί βιολογικοί Έλληνες δεν θα επιτρέψουν στους απάτριδες να την μετατρέψουν σε παράδρομο λαθραίων και αργεντίνικο δρομάκι (caminito) μεταναστών.  Ο «καμινίτο», η εννοιολογικά δίσημη, ισπανική ή και εβραιοσεφαρδίτικη «λαντίνο» λέξη, η σημαίνουσα το μικρό άθλιο δρομάκι, ή τον μικρό «Καμίνη» κατά περίπτωση, δεν είναι το δικό μας όραμα για το μέλλον. Είναι ο εφιάλτης και Εφιάλτης μας. Δεν θα αφήσουμε τον κάθε «καμίνη» να παραμορφώσει την Αθήνα, την Πατρίδα, την Ελλάδα, σε «καμινίτο» της συμφοράς, να την κοντύνει στο προκρούστειο μπόϊ  του. Δεν έχουμε τίποτε εναντίον των νάνων, απλά δεν έχουν θέση στη χώρα των γιγάντων.





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-ellhnikh-augh-diapseudei-ta-paramuthia-tou-kaminh-kai-kataggellei-paranom#ixzz324AVaPmS