Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Μήνυμα της Χρυσής Αυγής Τρικάλων για τη Νίκη στις εκλογές της 25ης Μαΐου


Η Τοπική Οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά, τα μέλη,τους υποστηρικτές, και τους χιλιάδες ψηφοφόρους μας, που στήριξαν την προσπάθεια μας στις δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Η άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος  είναι ραγδαία και στον νομό μας. Πετύχαμε την μεγαλύτερη αύξηση ποσοστών από οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Και αυτό συνέβη χωρίς μέσα, χωρίς χρήματα,και χωρίς προβολή. Μέσα σε κλίμα τρομοκρατίας και παραπληροφόρησης, με αφόρητες ψυχολογικές "πιέσεις", και εκβιαστικά διλήμματα, από όλους αυτούς που χρόνια τώρα έχουν στα χέρια τους τις τύχες του τόπου και που τον οδήγησαν εδώ που τον οδήγησαν,και που αυτοαποκαλούνται "δημοκράτες" και "συνταγματικό τόξο".

Εκφράζουμε πέρα από τις ευχαριστίες μας,και την ικανοποίησή μας για το εκλογικό αποτέλεσμα. Δηλώνουμε πως θα είμαστε παρόντες στον αγώνα για μια Μεγάλη Ελλάδα σε μια Ελεύθερη Ευρώπη και πως θα εντείνουμε τον αγώνα για την απελευθέρωση των παράνομα και άδικα κρατουμένων συναγωνιστών μας, καθώς και τον αγώνα για την διάδοση των πολιτικών μας θέσεων και προτάσεων για να βγει ο τόπος μας από την κρίση.

Περαστικά στους από μικροφώνων και γραφίδων τοπικούς υβριστές μας.Έχουν την κατανόηση και την συμπάθεια μας... Προσπάθησαν οι άνθρωποι όσο μπορούσαν... Ο λαός μας όμως (που συχνά επικαλούνται) είχε άλλη άποψη... Ελπίζουμε έστω και τώρα να σεβαστούν την απόφασή του...

Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
Τ.Ο. Τρικάλων - Γραφείο Τύπου