Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Αλεξάνδρα Μπάρου, υποψήφια Ευρωβουλευτής στο elnewsgr: “Οι Έλληνες Εθνικιστές δολοφονούνται και φυλακίζονται, επειδή υπερασπίζονται τον Λαό”

Αλεξάνδρα Μπάρου, υποψήφια Ευρωβουλευτής στο elnewsgr: “Οι Έλληνες Εθνικιστές δολοφονούνται και φυλακίζονται, επειδή υπερασπίζονται τον Λαό”

Ε.Δ.: Μιλήστε μας για εσάς.

Α.Μ.: Κατάγομαι από ορεινά χωριά του νομού Τρικάλων, γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσα στο Βόλο, σπούδασα και εργάστηκα στην Αθήνα, παντρεύτηκα στην Εύβοια όπου και κατοικώ πλέον μόνιμα. Με αντικείμενα σπουδών τη Λογιστική και τη Διοίκηση Επιχειρήσεων, εργάστηκα σε λογιστήρια διαφόρων εταιριών από το  1988, μέχρι και το 2007, όταν άνοιξα το εθνικιστικό βιβλιοπωλείο και εκδοτικό οίκο «Νέα Σπάρτη», κάτω από τα τότε γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Σωκράτους. Από το 2011 απασχολούμαι στην αγροτική επιχείρηση του συζύγου μου στην Εύβοια. Ήμουν από τα πρώτα μέλη του Πυρήνα Χαλκίδος της Χρυσής Αυγής, που ιδρύθηκε το 1999. Από το 2003 έγινα ενεργό μέλος του Κινήματος στην Αθήνα. Είμαι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής από το 2007 και ανέλαβα Γραμματέας της Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας, όταν παντρεύτηκα τον μετέπειτα βουλευτή Νίκο Μίχο και μετακόμισα οριστικά στην Εύβοια, το 2011.


Ε.Δ.: Τι πολιτική θα ακολουθήσετε ενάντια στις νόρμες της Ευρωπαικής Ένωσης;

Α.Μ.: Σε κάθε περίπτωση, όποιοι κι αν εκλεγούν από το ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θα προασπίσουν τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων και όχι των πολυεθνικών και των τοκογλύφων. Δυστυχώς, οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (σκόπιμα) από τα ΜΜΕ για το τι ψηφίζουν οι εκπρόσωποι της χώρας στο ευρωκοινοβούλιο. Και, αν ψάξετε, θα σοκαριστείτε από το γεγονός ότι –ανεξαρτήτως κόμματος- υπερψηφίζουν θέσεις εναντίον των συμφερόντων των πολιτών της Ευρώπης γενικά και της Ελλάδος ειδικότερα. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι, όποιοι υποψήφιοί μας κι αν εκλεγούν, να γνωστοποιούν στους Έλληνες αυτά που όλοι τους κρύβουν σχετικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Και, βέβαια, θα συζητήσουμε με τους εκπροσώπους των εθνικιστικών κινημάτων και των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, για να έχουμε μια κοινή στάση και μεγαλύτερη δύναμη πίεσης προς την κατεύθυνση της Ευρώπης των Εθνών και όχι των διεθνών τραπεζιτών.

Ε.Δ.: Συμφωνά με τον νόμο S 510 που πρόσφατα ψηφίστηκε στις Η.Π.Α η κυβέρνηση μπορεί να απαγορεύει , να νομιμοποιεί ή να ρυθμίζει την καλλιέργεια σπόρων και  ουσιαστικά εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Εβραϊκής Monsanto. Αληθεύει ότι αυτό το φαινόμενο θα μεταφερθεί και στην Ευρώπη; Ποια θα είναι η θέση μας;

Α.Μ.: Ήδη έχει μεταφερθεί στην Ευρώπη και πολλοί ευρωβουλευτές της Ελλάδος (και «προοδευτικοί με οικολογικές ανησυχίες») ψήφισαν στο παρελθόν υπέρ του να επιτραπεί η καλλιέργεια μεταλλαγμένου καλαμποκιού στην Ε.Ε.. Όπως επίσης, όλοι οι ευρωβουλευτές της Ελλάδας ψήφισαν εναντίον της σήμανσης που διαχωρίζει το φυσικό μέλι από τα τεχνητά κατασκευάσματα πολυεθνικών. Ο έλεγχος της τροφής και της παραγωγής της είναι κύρια επιδίωξη των παγκόσμιων εξουσιαστών και οι Εθνικιστές είμαστε εκ φύσεως και θέσεως ενάντιοι, όταν σκοπεύουμε στην εθνική αυτάρκεια και την ποιοτική διατροφή του λαού μας. 

Ε.Δ.: Έχει μέλλον ο αγροτικός τομέας την Ελλάδα στα πλαίσια της Ευρωπαικής Ένωσης;

Α.Μ.: Για τους Εθνικιστές, ο αγροτικός τομέας όχι απλώς έχει μέλλον, αλλά είναι βασικός πυλώνας ενός καλύτερου μέλλοντος για την Πατρίδα μας, σε οποιοδήποτε πλαίσιο. Η πρωτογενής παραγωγή θα πρέπει να εξασφαλίζει την κάλυψη των εθνικών αναγκών και, βέβαια, να εξάγει τα εκλεκτά της προϊόντα και στις ευρωπαϊκές και διεθνείς αγορές. Απαξιώνεται σκόπιμα, με τη συμβολή και των κυβερνώντων, ακριβώς για να ελέγχεται ευκολότερα ο λαός μας. 

Ε.Δ.: Κίνημα χωρίς μεσάζοντες. Ποια η θέση σας γι’αυτό σε σχέση με τα καρτέλ;

Α.Μ.: Στις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής, που εκφράστηκαν και από την Ελληνική Αυγή σε αυτοδιοικητικό επίπεδο, είναι το δικαίωμα του πολίτη να έχει πρόσβαση στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα χωρίς την υπερβολική επιβάρυνση των μεσαζόντων στις τιμές. Ταυτόχρονα, η δικαιότερη αμοιβή του παραγωγού για τον καρπό του κόπου του. Θεωρούμε απαράδεκτο, άδικο και ανήθικο από τα 10 ευρώ, που πληρώνει ο καταναλωτής, να πάνε τα 3 στον παραγωγό και τα 7 στους μεσάζοντες, τους διακινητές και την κρατική φορολογία. 

Ε.Δ.: Πρωτογενείς τομέας οικονομίας πως θα αναπτυχθεί;

Α.Μ.: Η εθνική τράπεζα σπόρων, απ’ όπου ο αγρότης μπορούσε ν’ αγοράσει γόνιμο ντόπιο σπόρο σε χαμηλή τιμή για να ξεκινήσει την παραγωγή του, καταργήθηκε από τις κυβερνήσεις των ξενόδουλων τεχνοκρατών. Τώρα οι αγρότες μπορούν μόνο ν’ αγοράζουν σε υψηλή τιμή στείρους υβριδικούς σπόρους μιας χρήσης, «πιστοποιημένους», πολυεθνικών εταιριών. Ταυτόχρονα, αναγκάζονται ν’ αγοράζουν ακριβά φυτοφάρμακα (επίσης των ίδιων πολυεθνικών) για να προστατέψουν τους γενετικά τροποποιημένους σπόρους τους από ασθένειες που ήταν άγνωστες στις ντόπιες ποικιλίες. Στις προγραμματικές θέσεις του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, που ωστόσο μπορούν να εφαρμοστούν σε εθνικό κυβερνητικό επίπεδο και όχι σε μειοψηφικό ευρωβουλευτικό, αναφέρεται αναλυτικά ο τρόπος:

Η αγροτική μας παραγωγή παραμένει όμηρος εγχώριων και ξένων συμφερόντων που δεν θέλουν την Ελλάδα αυτάρκη. Οι βασικές προτάσεις του Κινήματός μας για αναδιάταξη του αγροτικού τομέα είναι οι εξής:

- Επιδότηση της αγροτικής παραγωγής από το ειδικό ταμείο που θα προκύψει από την εκμετάλλευση των ελληνικών υδρογονανθράκων. Έμφαση σε ακριτικές περιοχές και κυρίως στην Θράκη και τις νήσους του Ανατολικού Αιγαίου.

- Διαγραφή χρεών των Ελλήνων αγροτών, κίνηση ανάλογη με αυτή που έπραξε το στρατιωτικό καθεστώς του 1967 και έδωσε νέα ώθηση στην ελληνική αγροτική οικονομία.

-Άμεση σύνδεση αγροτικής παραγωγής και κατανάλωσης. Οριστικό τέλος στην ασυδοσία των μεσαζόντων - αεριτζήδων

-Οργάνωση της παραγωγής σε τοπικό επίπεδο με την υποχρεωτική θέσπιση ομάδων παραγώγων, οι οποίοι θα παράγουν προϊόντα τα οποία ευδοκιμούν στην περιοχή χωρίς την απαίτηση πολλών εισροών. Λόγω μικρού γεωργικού κλήρου αξιοποιούνται καλύτερα μικρές εκτάσεις με παραγωγή προϊόντων με προστιθέμενη αξία, δίνοντας έτσι εργασία σε περισσότερους αγρότες.

-Μητρώο αγροτών, ώστε να προμηθεύονται αφορολόγητο πετρέλαιο ελληνικής παραγωγής καθώς και εφόδια (λιπάσματα και εδαφοβελτιωτικά) από το πλούσιο υπέδαφος της πατρίδας μας χωρίς μεσάζοντες, ώστε να μειωθεί το κόστος παραγωγής. Αξιοποίηση των ορυκτών μας για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων και εδαφολογική χαρτογράφηση από ελληνικά πανεπιστήμια των γεωργικών περιοχών για την κατάρτιση προγραμμάτων λίπανσης και εφοδίων για φυτοπροστασία.

- Προστασία του ελληνικού περιβάλλοντος από τα φυτοφάρμακα των πολυεθνικών κολοσσών (Monsanto, Dow κλπ): Μεθοδευμένη στροφή στη βιολογική γεωργία με σκοπό την προστασία του ιερού περιβάλλοντος της πατρίδας μας από τα χημικά λιπάσματα των ξένων κολοσσών και την άμεση διακοπή της απώλειας συναλλάγματος.

- Υποχρεωτική καθιέρωση της ανακύκλωσης των υπολειμμάτων της αγροτικής παραγωγής για την παραγωγή βιολογικών λιπασμάτων με στόχο την αειφορία σε εθνικό επίπεδο, δρώντας σε τοπικό επίπεδο.

Περισσότερα για τις θέσεις μας μπορείτε να δείτε εδώ: http://www.xryshaygh.com

Ε.Δ.: Ευρώ ή Δραχμή;

Α.Μ.: Δεν υπάρχει δυνατότητα εθνικής ανεξαρτησίας χωρίς εθνικό νόμισμα. Αλλά το ευρώ το έχουμε πληρώσει ήδη ακριβά ως χώρα και, σε περίπτωση επιστροφής στη δραχμή χωρίς την απαραίτητη προεργασία και αντίκρυσμα, θα το πληρώσουμε ακόμη ακριβότερα. Η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που είναι απόλυτα ειλικρινές και έντιμο απέναντι στους πολίτες. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά, δεν λαϊκίζουμε και όσα λέμε τα πιστεύουμε και σκοπεύουμε να τα εφαρμόσουμε, εφόσον ο Ελληνικός Λαός μας δώσει την δυνατότητα. Η επιστροφή σε εθνικό νόμισμα είναι ένας από τους στόχους και πρέπει να γίνει με τον πιο ασφαλή και λιγότερο επώδυνο τρόπο για τον λαό μας. 

Ε.Δ.: Οι εθνικιστές έχουν θέση σε αυτή την Ε.Ε; 

Α.Μ.: Οι Εθνικιστές έχουν θέση παντού. Ειδικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία πρέπει να επαναπροσανατολιστεί προς τα συμφέροντα των Εθνών της. 

Ε.Δ.: Στο Βέλγιο συζητούν την νομιμοποίηση της ευθανασίας κατόπιν επιθυμίας του ασθενούς. Ποια η άποψή σας;

Α.Μ.: Μιλώντας προσωπικά, θα επιθυμούσα -αν βρισκόμουν σε κατάσταση επώδυνη και μη αναστρέψιμη- να αφεθεί το τέλος μου στη βούληση του Κυρίου, με διακοπή της όποιας ιατρικής και μηχανικής υποστήριξης. Το θέμα της ευθανασίας όμως είναι ιδιαίτερα λεπτό, με ιδιαιτερότητες ανά περίπτωση, και θα μπορούσε να εκληφθεί ανάλογα την οπτική ως δολοφονία ή αυτοκτονία. Καταδικαστέα και τα δύο νομικά, θρησκευτικά και ηθικά. Θεωρώ ότι τόσο ιδιαίτερα και λεπτά θέματα θα έπρεπε να εξετάζονται κατά περίπτωση και όχι να γενικεύονται μέσω νομοθεσίας, η οποία αφήνει πάγια «παραθυράκια» εκμετάλλευσης.  

Ε.Δ.: Η Κάθριν Άστον , ο Ρομπάι δεν είναι εκλεγμένοι από του λαούς της Ευρώπης παρόλα αυτά μιλούν εξ’ονοματός τους. Τι έχετε να πείτε γι’αυτό;

Α.Μ.: Ό,τι έχει να πει ο κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος. Δεν εκπροσωπούν τους λαούς της Ευρώπης, αλλά τα διεθνή συμφέροντα που τους διόρισαν. 

Ε.Δ.: Ποια η γνώμη σας για την Μαρίν Λεπέν;

Α.Μ.: Είναι ένα από τα πρόσωπα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις προσεχείς εξελίξεις στην Ευρώπη και, βέβαια, στη Γαλλία. Ως Έλληνες Εθνικιστές έχουμε διαφορές με τους Γάλλους του Εθνικού Μετώπου, αλλά έχουμε και σημαντικά κοινά στο πλαίσιο της Ευρώπης. 

Ε.Δ.: Η Ευρώπη στηρίζει τους νεοναζί του Κιέβου ενώ ταυτόχρονα διώκει τους εθνικιστές ως νεοναζί. Θα θέλαμε το σχόλιό σας.

Α.Μ.: Η σιωνιστοκρατούμενη Ευρώπη, της Ελλάδος συμπεριλαμβανομένης, ονομάζει «νεοναζί»  και «φασίστα» όποιον θέλει να δαιμονοποιήσει. Υποστηρίζει όποιον εξυπηρετεί τα συμφέροντα των διεθνών τραπεζιτών και πολεμά όποιον στέκεται απέναντί τους. Χωρίς να δίνει την παραμικρή σημασία στην ιδεολογία, την θρησκεία ή τις προθέσεις. Έτσι, βλέπουμε τους «δημοκράτες και αντιφασίστες, προοδευτικούς και φιλελεύθερους» να υποστηρίζουν από τους νεοναζί της Ουκρανίας μέχρι τους τζιχαντιστές της Συρίας,  και τους «αντιρατσιστές και διεθνιστές» να υποστηρίζουν αυτούς που γενοκτονούν πληθυσμούς λόγω εθνικότητας ή θρησκείας. 

Ε.Δ.: Ποιο μήνυμα θα στέλνατε στους Έλληνες εν’όψει Ευρωεκλογών;

Α.Μ.: Τώρα υπάρχουν κάποιοι που δολοφονούνται, φυλακίζονται και διώκονται, επειδή υπερασπίζονται τον Λαό τους, επειδή αγωνίζονται ενάντια στους δυνάστες των Ελλήνων, επειδή είναι ασυμβίβαστοι, απροσκύνητοι και αποφασισμένοι να τιμωρήσουν τους κλέφτες και τους προδότες. Και αυτοί είναι μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο κάθε Έλληνας ας αφουγκραστεί τη συνείδησή του και ας πράξει τα δέοντα. 





Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/alejandra-mparou-upopshfia-eurwbouleuths-sto-elnewsgr#ixzz32cgjydT0