Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ: ΓΙΑ ΝΑ… ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΛΙΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ!

mpogiopoulo-vivlos
Γράφει ο Αντίοχος

Έχει λυσσάξει το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα ενόψει του αναμενόμενου θριάμβου της Χρυσής Αυγής στις ευρωεκλογές κι έχει αμολύσει τα κόκκινα σκυλιά του να… γαυγίζουν για να τρομάξουν τον κοσμάκη.

Στο παιχνίδι του συστήματος, λοιπόν, και ο γνωστός Μπογιόπουλος, ο οποίος μετά την εκδίωξή του από τον Περισσό (γιατί, επειδή του είπαν ότι φέρνει κάπως στον… Λένιν, πήρε πολύ αέρα και θέλησε να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη Κουτσούμπα…), πνίγει τον… καημό του αρθρογραφώντας στα αστικά ΜΜΕ. Όχι βεβαίως κατά των αστικών κομμάτων της δυστυχίας μας, της ΝΔ (Νέας Δυστυχίας), του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και των λοιπών μνημονιακών δυνάμεων, αλλά σε μόνιμη βάση κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Με το κλασσικό και διόλου πρωτότυπο επιχείρημα: είναι ναζί! Προφανώς, ο άνθρωπος δεν πτοείται από το γεγονός ότι το ίδιο «επιχείρημα» το έχουν χρησιμοποιήσει χιλιάδες φορές πριν απ’ αυτόν όλοι οι παπαγάλοι του συστήματος, χωρίς κανένα αποτέλεσμα και επιμένει. Προφανώς, διότι δεν έχει τίποτα άλλο να πει…

Για να δείτε δε τη σταλινική μανία του (αλλά στην υπηρεσία του σάπιου συστήματος…), θα σας μεταφέρουμε ένα μικρό μέρος από το πιο πρόσφατο παραλήρημά του:

«Άνθρωπέ μου, είσαι ναζί;

Το σύστημα που εσένα σε καταστρέφει είναι το ίδιο σύστημα που θρέφει το ναζισμό. Δεν το αναλογίζεσαι;

 Άνθρωπέ μου, εσύ που μαζί με άλλους 180.000 πήγες την Κυριακή και ψήφισες στην Αττική τον χρυσαυγίτη Παναγιώταρο, είσαι ναζί; Γιατί αυτός που ψήφισες, ο Παναγιώταρος, είναι ναζί. Ή μήπως δεν το ξέρεις ότι είναι ναζί; Ότι λατρεύει τον Χίτλερ; Ότι είναι έτοιμος να κάνει και εδώ, στην Ελλάδα, τη «βρώμικη δουλειά» για την οποία θαυμάζει τον Χίτλερ;

Άνθρωπέ μου, εσύ που μαζί με άλλους 35.000 πήγες την Κυριακή και ψήφισες στην Αθήνα τον Κασιδιάρη, είσαι ναζί; Γιατί ο Κασιδιάρης, που ψήφισες, είναι ναζί. Ή μήπως δεν το ξέρεις ότι είναι ναζί;  Άνθρωπέ μου, εσύ που μαζί με άλλους 10.000 πήγες την Κυριακή και ψήφισες στην Θεσσαλονίκη τον Ματθαιόπουλο, είσαι ναζί; Γιατί ο Ματθαιόπουλος είναι ναζί και χρυσαυγίτης. Σαν τον μαχαιροβγάλτη που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα. Η΄ μήπως δεν το ξέρεις ότι ο Ματθαιόπουλος που ψήφισες είναι ναζί;

 Άνθρωπέ μου, εσύ που μαζί με άλλους πήγες την Κυριακή και ψήφισες τους υποψήφιους του Μιχαλολιάκου, είσαι ναζί; Γιατί ο Μιχαλολιάκος είναι ναζί. Ή μήπως δεν το ξέρεις… Άνθρωπέ μου, εσύ που πήγες την Κυριακή και ψήφισες αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, αυτή τη μετενσάρκωση της «Ένωσης φίλων του Χίτλερ», αυτή τη δολοφονική συμμορία την απαρτιζόμενη από ελληνόφωνα «Ες – Ες» και από τους απόγονους των κουκουλοφόρων και των γερμανοτσολιάδων, εσύ που έδωσες έγκριση στον υπόκοσμο να περιφέρεται με την μάσκα του «πατριώτη», είσαι ναζί; Το σύστημα που εσένα σε καταστρέφει είναι το ίδιο σύστημα που θρέφει το ναζισμό. Δεν το αναλογίζεσαι; Δεν βλέπεις ότι ψηφίζοντας τους ναζί, στηρίζεις αυτό το ίδιο σύστημα; Κι αν, όπως λες, δεν είσαι ναζί, τότε – στην τελική – δεν ντρέπεσαι να ψηφίζεις τους ναζί;».

Συμπέρασμα: Ψήφο στην Χρυσή Αυγή και για έναν επιπλέον λόγο: για να… σκάσει από το κακό του ο σταλινοτσολιάς Μπογιόπουλος (και όλοι οι όμοιοί του…)!