Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!

1383644_222899471208843_2049405770_n 
Γράφει ο Σωτήρης Κωστόπουλος.
(Πυρηνάρχης Πύλου της Χρυσής Αυγής)

Στις αυριανές εκλογές, συγκρούονται δύο διαφορετικοί κόσμοι: από τη μία μεριά είναι τα κόμματα του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου» (ήτοι η ΝΔ –τα αρχικά της οποίας μπορούν κάλλιστα να ερμηνευτούν ως Νέα Δυστυχία-, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, το παρδαλό συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα του εγκλήματος και της προδοσίας, δηλαδή το ΚΚΕ, η ΔΗΜΑΡ-ΡΗΜΑΔ, το απόκομμα του Καμμένου και λοιπές δήθεν δημοκρατικές δυνάμεις. Όλα τα παραπάνω συγκροτούν στην ουσία ένα κόμμα, το κόμμα του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, το οποίο κυβερνάει την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, οδηγώντας το λαό μας στην εξαθλίωση. Από την άλλη μεριά, είμαστε εμείς, η Χρυσή Αυγή. Η τελευταία ελπίδα του ελληνισμού. Το μόνο πραγματικά αντισυστημικό κόμμα στην Ελλάδα!


Η μάχη που δίνουμε είναι άνιση. Οι αντίπαλοί μας έχουν το χρήμα, το μαύρο χρήμα που βουτάνε τα τελευταία 40 χρόνια από τις τσέπες του φτωχού κοσμάκη, με τους φόρους και τα χαράτσια. Έχουν πίσω τους, τους Αμερικανούς, τους Γερμανούς, τους σιωνιστές κι όλους τους παγκόσμιους τοκογλύφους, που λυσσάνε κατά της Χρυσής Αυγής. Έχουν τα ΜΜΕ της σάπιας οικονομικής ολιγαρχίας του τόπου, με την οποία τα φάγανε και εξακολουθούν να τα τρώνε μαζί. Τα ΜΜΕ τα οποία προβάλλουν αυτούς και αποκλείουν εμάς. Έχουνε και την εξουσία στα χέρια τους. Και δε διστάζουν να τη χρησιμοποιούν απειλώντας και εκβιάζοντας. Έχουν τους αρχηγούς, τους βουλευτές και τα στελέχη τους ελεύθερους, ενώ θα έπρεπε να έχουν μετακομίσει προ πολλού στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού, για τα εγκλήματα και τις προδοσίες τους κατά του λαού και του τόπου. Αλλά έχουν κλείσει στις φυλακές τον δικό μας Αρχηγό, τους δικούς μας βουλευτές και τα δικά μας στελέχη, γιατί δεν είναι του χεριού τους.

Όμως, εμείς δεν τους φοβόμαστε! Άλλωστε, οι πιο μεγάλες μάχες του Ελληνισμού, δόθηκαν κατά πολύ ισχυρότερων αντιπάλων. Το 1821, γκρεμίσαμε την Οθωμανική αυτοκρατορία. Το 1940, συντρίψαμε τη νέα ρωμαϊκή αυτοκρατορία του Μουσολίνι. Έτσι και το 2014, θα τσακίσουμε και θα στείλουμε στον αγύριστο τη δικτατορία των σάπιων!

Αύριο Κυριακή, είναι η μεγάλη ευκαιρία να τελειώνουμε μια για πάντα μαζί τους. Μια ευκαιρία που δε θα αφήσουμε ανεκμετάλλευτη. Αύριο τελειώνουν τα ψέματα, φεύγουν οι σάπιοι κι έρχεται η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!