Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ -«ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ- ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

dendias-gada_2
Όταν προ ημερών αντιπροσωπεία της «Ελληνικής Αυγής για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος» επισκέφθηκε την Α.Δ. Ευβοίας, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ (λέγε με Δένδια…) διέταξε… ΕΔΕ!!!
Αλλά δεν διέταξε ΕΔΕ, όταν οι συριζαίοι –που σύμφωνα με τον φον Αντωνάκη «υπερασπίζονται τρομοκράτες»- συναντήθηκαν με τον στρατηγό της ΓΑΔΑ:


«Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

Συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννη Διαμαντόπουλο και τον υποδιοικητή της Δ/νσης Ασφάλειας Αττικής, Ταξίαρχο, Χρήστο Παπαζαφείρη, είχε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από το μέλος της Π.Γ. Κώστα Ήσυχο, υπεύθυνο για ζητήματα Άμυνας, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης, τους βουλευτές της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του πολίτη Δημήτρη Τσουκαλά και Χαρά Καφαντάρη και το συντονιστή του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας Τάσο Μαυρόπουλο.

Η συνάντηση ήταν και εθιμοτυπική λόγω του ότι ο Γ. Διαμαντόπουλος ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα πριν λίγες μέρες αλλά και ουσιαστική…»
.

Μπράβο στην ΕΛΑΣ των φον Αντωνάκη και Δένδια, που δέχεται στα γραφεία της υπερασπιστές τρομοκρατών»! «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…