Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ – Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΟΥΝ!



Με καθυστέρηση τεσσάρων ημερών ανακοινώθηκε από την αστυνομία (δηλ. από το υπουργείο του Δένδια), η σύλληψη ενός κτήνους από το Πακιστάν, για αποπλάνηση και ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.


Πιο συγκεκριμένα, στις 7-4-2014 το απόγευμα στην Κυψέλη, συνελήφθη 45χρονος «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης», ο οποίος όπως προέκυψε από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και τις 06/04/2014, είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο (2) ανηλίκων. Μάλιστα, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη.

Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: γιατί η σύλληψη του πακιστανικού κτήνους και η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του έγινε τέσσερις ημέρες αργότερα (στις 11/04/2014); Μήπως κάποιοι στο ΠΡΟ-ΠΟ προσπάθησαν να το καλύψουν, γιατί αυτή είναι μια είδηση που ξυπνάει «ρατσιστικά» αισθήματα στους Έλληνες, άρα και πρόθεση για ψήφο στον Η. Κασιδιάρη και την Χρυσή Αυγή;