Κυριακή 20 Απριλίου 2014

ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΣ ΞΕΣΠΑΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ… ΑΝΤΙΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ

Koutsoumpas  Perissos Dog Club
Σκυλοκαυγάς –με ανταλλαγή… δαγκωμάτων μέσω των ΜΜΕ, έντυπων και ηλεκτρονικών- ξέσπασε με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη του αρχικουκουέ Κουτσούμπα στην «Καθημερινή» (των ολιγαρχών Αλαφούζων), στην οποία ο αρχικουκουές αποκάλεσε «σκυλάκι του καναπέ» τον misterTsipra.
Έτσι, εκ μέρους του misterTsipra ανάλαβε να απαντήσει ο διευθυντής της «Αυγής» (και πρώην διευθυντής του «Ριζοσπάστη» – αυτό είναι που λέμε… γεννημένος για διευθυντής…) σύντροφος Καρτερός, ο οποίος έγραψε το… παράπονό του για τα παλιά του συντρόφια:

«Ακόμα και τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη τους σεβάστηκαν και δεν τους αποκάλεσαν σε καμιά περίπτωση μαντρόσκυλα του καπιταλισμού».
Για να απαντήσουν οργίλοι (σχεδόν… γαυγίζοντας) οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού, ότι «Το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή αποκάλυψε το ρόλο της Χρυσής Αυγής ως μαντρόσκυλου των καπιταλιστών και διατύπωσε αυτόν τον όρο και ως φράση και ως ουσία».
Σύντροφοι, μη… λυσσάτε! Και οι μεν και οι δε είστε τα κόκκινα σκυλιά του Σαμαρά και του καταρρέοντος μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας. Κι αν συναγωνίζεστε για το ποιοι είναι οι πιο… πιστοί, κάντε μια… κυνομαχία, με έπαθλο ένα πολύ περιποιημένο… κοκαλάκι εξουσίας! Πάει;