Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ – ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΔΡΑΠΕΤΗ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 27 ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

AlvanoiListesXL
Τα ίδια που έκαναν και το 1990 κάνουν και σήμερα οι Αλβανικές «αρχές»: όπως τότε αποφυλάκιζαν όλους τους ειδεχθείς εγκληματίες και τους έστελναν στην Ελλάδα, έτσι και τώρα έκαναν την αρχή με τον Σούλαχ Φάτος. Πρόκειται για έναν επικίνδυνο δραπέτη των φυλακών Τρικάλων και πολύ στενό συνεργάτη του Μάριον Κόλα. Ο 31χρονος είχε αποδράσει μαζί με τον Κόλα, τον Ίλιρ Κούπα και άλλους ομοεθνείς τους κακοποιούς, στις 22 Μαρτίου του 2013. 

Ένα χρόνο αργότερα, στις 2 Μαρτίου 2014, ο Φάτος συνελήφθη σε μπλόκο κοντά στα Τίρανα. Την εποχή εκείνη διέμενε στην Κέρκυρα. Ο σκληρός αυτός κακοποιός είχε διαπράξει 27 ληστείες, στην Κέρκυρα, την Ηγουμενίτσα και σε άλλες περιοχές της Δυτικής Ελλάδας. 
Πως αφέθηκε ελεύθερος ένας τέτοιος κακούργος; Το δικονομικό σύστημα της Αλβανίας δεν εκδίδει αυτούς που έχουν διαπράξει αδίκημα σε άλλες χώρες! Ότι αδίκημα κι αν είναι αυτό! Και οι «ελληνικές» (κατ’ όνομα…) κυβερνήσεις που έχουν περάσει από το 1990 και μετά, που τόσα και τόσα έχουν δώσει στους Αλβανούς, δε φρόντισαν να τους ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ να αλλάξουν το σύστημα αυτό της πλήρους ατιμωρησίας! Καλώς να τον δεχτούμε, λοιπόν, και πάλι στα… γνώριμα μέρη, στη χώρα της «ευνομίας παντού», που λέει κι ο Δένδιας!